2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
مبارکه هستی جون  لک خطر نداره به دکترت بگو احتمالا انوکسا رو قطع کنی شیاف بیشتر

مرسی عزیزم من انوکسا استفاده نمیکنم فقط شیاف که اول هر ۱۲ساعت بود ک دکترم گف هرهشت ساعتش کنم ولی هنوز لک بینیم قط نشده منم تابستون سقط داشتم میترسم واقعا که باز اینم ازدست بدم

خب خداروشکر آگاهانه سیکل رو شروع کردی شک نکن ک جنین تشکیل میشه. فکرکردم قبلا انجام دادی و نشده. شرای ...

ممنون گلم‌. همسرم تسه شد. تحقیق کردیم دیدیم با این شرایط تسه خیلی بهتره براش. آره گلم خیلی سبک سنگین کردیم قبل میکرو. سپردم به خدا. التماس دعا🤲♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیشب همسرم وسوسه ام کرد بیبی چک زدم 

متاسفانه منفی شد

روز یازده بود جنین 3 روزه

اولش خیلی دلم شکست اما به خودم قول دادم قوی شروع کنم

فردا آزمایش میدم که دیگه داروهامو قطع کنم

امیدوارم شماها مثبت بشید و سرسفره هفت سین دلتون شاد باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم من انوکسا استفاده نمیکنم فقط شیاف که اول هر ۱۲ساعت بود ک دکترم گف هرهشت ساعتش کنم ولی هنو ...

نه اینطور نمیشه 

انرژی منفی رو از خودت دور کن 

به چیزهای خوب فک کن تا اتفاق بیفته 

صلوات حضرت زهرا یادت نره تاثیر داره 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

منم برات رو به قبله سه روز میخونم 

به امید خدا ۸ ماه دیگه خبر زایمانت رو میزاری اینجا 🙏❤️

مرسی درد منظورم درد سینه بود یهو سفتی و درد سینه بره و لک کوچیک ببینه آدم نشونه بدی نیست؟

اصلا استرس نداشته باش عزیزم.ارامش بهترین چیز براشماست.علائم بیشتر واسه داروهاست.قسمتت هرچی باشه اونه تودتو اذیت نکن.انشاله که خیره

سلام  من امروز روز ۲۷ انتقالمه بعد از افت بتا دیشب پریود شدم امروز جنین رو دفع کردم کامل دیدم ...

الهییییییییییییییی. خیلی ناراحت شدم. الهیییییییییییییی خییییییییییییییلی زود خدا جاشونو برات پر کنه عزیزم.

منم که منفی شدم 4 روز بعد قطع داروهام ی چیزی اندازه 2 بند انگشت دفع کردم. مردمو زنده شدم تا دفع شد خییییییییییییییلی درد وحشتناکی داشتم چند ساعت. ولی بعدش اروم شد الانم اصلا خونریزی روون ندارم فقط روی پد هست. موندم این چی بود؟ جنین بود یا ضخامت اندومتره؟ اگه جنین بود چرا ی دونه فقط. من 3 تا انتقال داده بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱