2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
من که این سری میخوام امپول نزنم فقط شیاف بزارم....واقعا دیگه تحمل امپول رو ندارم ....وحشتناک بود تا ...

اره به خدااا خیلی درد داره 😑😭😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه.سه تاشم برات گرفته بانو.به دنیای شیرین بارداری ومامان شدن خوش اومدی.تعیین جنسیت هم کردی؟

ممنون عزیز دلم لطف داری 😍😍🥰🥰 عزیزم من اندر کف فقط یه بچه ام ، هرچی باشه تعیین جنسیت نمیتونستم کنم ، تعداد جنینم خیلی کم بود 

عزیزم خیلی مبارکت باشه، خیلی خوشحال شدم ، برای منم دعا کن😘😘

عزیزم انشالله زود زود مانن میشی ، برام دعا کن نی نی ها برام بمونن 😘😘

عزیزم خیلی بهت تبریک میگم. خداروشکر الهی باقی راه رو به راحتی طی کنی تا انشالله به سلامت بیاد بغلت ...

مررررس مهربوووونم 😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

خودت زنگ بزن عزیزم  

زدم عزیزم. اینا تو برگه ای که بهمون دادن بعد پانکچر تاکید کردن خودشون میزنگن با این حال امروز زنگ زدم گفت برگه ی فریز جنین معمولا یک هفته طول میکشه. خودشون تماس میگیرن. بی حالم وگرنه حضوری میرفتم مرکز

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به به مبارک باشه😍😍😍😍انشاله به سلامتی این دوران رو بگذرونی.خیلیییی خوشحال شدم برات.الان واسه این ...

مررررسی مهربووون 😍😍😍😍😍😍😍 مرسی از دعای خوشگلت  . عزیزم به من گفت روز ۱۴ برو ، با این که گفتم بیبی چک مثبت شده

سلام عزیزم همیشه به یاد کوچولوهات هستم و دعا میکنم ان شاءالله که خیره استرس نداشته باش و توکلت به خد ...

ممنونم ازت عزیزم. انشالله همیشه دلت خوش باشه.

به همسرم گفتم. میگه وا چرا استرس داری. وایسیم اون یکی هم بیاد بعد بریم دکتر   

توروخدا با خودت اینجوری نکن عزیزم ایشالله خیره اونا اجازه ندارن تلفنی جواب بدن الکی استرس نده به خود ...

خیلی حس بدیه، خیلی.. امیدوارم هیچ وقت هیچ کس تجربه نکنه. احساس میکنم تموم زندگیم تو اون برگه ایه که الان تو آزمایشگاست   

انشالله شما باردار میشی و یه بارداری رااااحت و بی دردسر رو تجربه میکنی   

خیلی حس بدیه، خیلی.. امیدوارم هیچ وقت هیچ کس تجربه نکنه. احساس میکنم تموم زندگیم تو اون برگه ایه که ...

میدونم خیلی حال بدیه اما با حرص خوردنت مگه چیزی عوض میشه؟ ایشالله خیره 

مرسی از دعای قشنگت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️