2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها، صبحتون بخیر

الان زنگ زدم آزمایشگاه گفت جواب یکی از قل ها آماده شده. گفتم خوب چیه جواب. گفت تصویر یه سری کروموزومه، من نمیتونم بگم. باید دکتر ببینه نظر بده.

به نظرتون برم همینو بگیرم ببرم پیش دکتر؟ دارم خل میشم قشنگ. دکتر شنبه دوشنبه ها مطبه. طپش قلب گرفتم از استرس..

بله عزیزم  همه اینکارها رو هم کردم

سلام گلم. ببخشید یه چیز یادم اومد عزیزم. میگن افرادی که ای وی اف های نا موفق بسیاری داشتن با تسه از بیضه به نتیجه رسیدن. جالب بود تو مقالات هم هست عزیزم فک کنم به خصوص مقالات آمریکایی شنیدم. یه تحقیق بکن گلم و با یک جنین شناس مشورت بگیر . شرمنده الان یادم اومد گفتم بهت بگم چون در مورد تسه پرس و جو میکردم این مورد رو هم شنیده بودم گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام خانما هفته ششم بارداری هستم سونو انجام دادم دوتا ساک بارداری دیده شده الان دوروزه دارم لک قهوه ...

سلام عزیزم، دوز دقیق داروهات رو بگو گلی 

و الان چون شنبه هست مرکزتون بازه، اول زنگ بزن اونجا، دوز داروها رو برات تغییر میدن