2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
عزیزم من بعد پانکچر تا دو سه روز لک بینی و درد تخمدان داشتم ولی پریودم همون دو هقته بعد سر وقتم شدم& ...

اره گلم. من دیشب خیلی درد پریود داشتم رفتم دستشویی چند تا لک خون دیدم. اول فک کردم پریوده ولی الان شماها گفتین فهمیدم واشه پانکچرمه. اره منم پریودم نه روز دیگست موعدش. نمیدونم سر وقت بشم یا نه. توکل بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم‌. همسرم تسه شد. تحقیق کردیم دیدیم با این شرایط تسه خیلی بهتره براش. آره گلم خیلی سبک سنگین ...

خداروشکر. خوش خبر باشی.

نمونه ای ک از تسه بدست اومد از آزمایشای قبلیه اسپرم همسرت بهتر بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهییییییییییییییی. خیلی ناراحت شدم. الهیییییییییییییی خییییییییییییییلی زود خدا جاشونو برات پر کنه ...

برای من دقیقا جنین بودن با کلی رگه خونی و یه سری شاخه خونی بهشون وصل بودن با درد زیاد و پریودی دفع کردم 

ممنونم راضی ام به رضای خدا 

برای من دقیقا جنین بودن با کلی رگه خونی و یه سری شاخه خونی بهشون وصل بودن با درد زیاد و پریودی دفع ک ...

ااای خدااا چرا اینجوری میکنی با ما آخه 😭😭 

به خدا همون اول منفی بشه بهتره تا اینجوری نابود بشیم ، نمیدونم چطوری دلداریت بدم ، فقط این که از خود خدا میخوام طبیعی و بدون هیچ دارویی مادر بشی 🤲🤲❤ خدا بهت صبر بده 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته. سومین پریود بعد انتقال منفی که اگه پری میشدم باید میرف ...

عزیزم چیکار کردی ازمایشت رو تکرار کردی

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
 خداروشکر. خوش خبر باشی. نمونه ای ک از تسه بدست اومد از آزمایشای قبلیه اسپرم همسرت بهتر بود؟

انشالله توکل بر خدا. نه عزیزم اولین بار فقط روز پانکچر تسه شد.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ااای خدااا چرا اینجوری میکنی با ما آخه 😭😭  به خدا همون اول منفی بشه بهتره تا اینجوری نابود ب ...

عزیزدلم ممنون 

ولی من امیدمو از دست ندادم ایشاالله طبیعی اقدام میکنم نا زمانیکه دوباره انتقال بدم به امید خدا 

از دعات ممنونم مهربون💋

عزیزدلم ممنون  ولی من امیدمو از دست ندادم ایشاالله طبیعی اقدام میکنم نا زمانیکه دوباره انتقال ...

خدا بزرگه عزیزم اگه امیدمونم از دست بدیم چیزی برامون باقی نمیمونه ،❤ خیلی مواطب خودت باش و تقویت کن خودتو تا دوباره شروع کنی 

یه مسافرت هرچند کوتاه بروو 😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم