2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
چرا بي بي نميزني من منتظرم ٥ روز بگذره بزنم طاقت ندارم😢

من امروز صبح از ترس بی بی چک نزدم باورت نمیشه این بی بی چک سرنوشتمه تا دیروز زیر دلم درد میکرد امروز دیگه دردم نمیکنه براهمین میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینو گفتم دیگه عزیزم نباید بالا باشه بالا باشه هایپر میشی و انتقال نداری و جنینت فریز میشه تا ب ...

عزیزم من تو حالت عادی استردیولم بالاست ولی اف اس اچ و ال اچ هم بالاست ....استردیول بالا یعنی ذخیره ام زیاده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من امروز صبح از ترس بی بی چک نزدم باورت نمیشه این بی بی چک سرنوشتمه تا دیروز زیر دلم درد میکرد امروز ...

بزن عزيزم اخرش كه چي انشاالله با خبراي خوب خوب مياي و مارو خوشحال ميكني😍

خداياشكرت....❤️ 
اای بابا تازه شروع شده ، 😅😅  من هر جوری دلم خواست خوابیدم ، من قبلا هم یه بالشت بغل میرگرفتم ...

من که این سری میخوام امپول نزنم فقط شیاف بزارم....واقعا دیگه تحمل امپول رو ندارم ....وحشتناک بود تا یه سال جاش درد میکرد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ما به مامان بابا و مادر شوهرم و خواهر برادرامون گفتیم ما هیچوقت طولانی نمیموندیم دیگه باید عل ...

وای من خیلی بهم استرس وارد میشه اگه خواهر برادرم بدونن.....باید رو خودم کار کنم ....☺

بایدخودتون زنگ بزنیدبپرسیدحتماداری

زنگ زدم عزیزم الان. گفت برگه های فریز جنین تا یک هفته هم طول میکشه اماده بشه. اماده شد خودمون زنگ میزنیم. التماس دعا🤲♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
https://uupload.ir/files/n67m_20210306_074045.jpg بچه ها من باورم نمیشه منم بیبی چک مثبت دیدم بالا ...

مبارک باشه.سه تاشم برات گرفته بانو.به دنیای شیرین بارداری ومامان شدن خوش اومدی.تعیین جنسیت هم کردی؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
به هيچ كس زنگ نميزنن خودت بايد بزني

زدم الان عزیز دلم گفت تا یک هفته هم طول میکشه تا برگه های فریز اماده بشه. آماده شد خودمون میزنیم. آخه تو برگه ترخیص تاکید داشتن که خودشون میزنگن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
زنگ زدم عزیزم الان. گفت برگه های فریز جنین تا یک هفته هم طول میکشه اماده بشه. اماده شد خودمون زنگ می ...

خب پس خیالیت راحت جنین هاتشکیل شده.مبارکت باشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.