2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنونم به یادم هستی نه سقط شد فعلا طبیعی اقدام میکنم اگه نشد اردیبهشت برم میکرو🙂

وای عزیز دلم خیلی مناسفم.....ایشالله که خدا بهترش رو بهت بده گلم.....علت سقط مشخص نشد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نگران نباش اینجا خیلیا خونریزی داشتن ومشکلی پیش نیومده میکرو فرق داره بخاطر داروهایی که میدن خونریزی ...

فدات بشم شما سلامتکده بوعلی رفته بودی؟....چه داروهایی داشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکترت تقویتی به خودتو شوهرت چی داده

به خودم‌ ماکاویت اف. میلواید. ویتامین ای. 

به همسرم ال کارنتین مایع. کیوتین. سلنیوم پلاس. آمپول سینال آف.

فولیک اسید و زینک پلاس و ویتامین سی و دی رو هم خودم بهش دادم. 

امروز دوباره نوبت دارو که ویتامین جدید بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره به خدا باید بیشتر به خودم برسم . اخه واقعا حوصله ام سر رفته بود 🤣🤣 ولی چشم عشقم آروم میگیرم می ...

عزززززيزم خييييلي مباركه😍😍😍😍😍😍تبريك فراوان الهي كه بسلامتي بغلش كني😍

خداياشكرت....❤️ 
خب خداااروشکر  انگار حالت بهتر شد ، جووونم عشق بده به نی نی ها روزی ۵۰۰ بار بگو من اندفعه ماما ...

فدات بشم من تو گروههای قانون جذب زیاد بودم ....حتی تیکر هم زدم☺ولی نمیدونم چرا اثرنداشت...

تورووووو خدا راست میگی 😍😍😍؟ جااان من مگه میشه ؟ عطسه چه ربطی به بارداری داره آخه ؟ به خدا نشنیده ...

آره دقیقا منم دو تا از بچه ها اینجا عطسه میکردن مثبت شدن دیدم برو حالشو ببر مامان مهربونو پر انرژی😍😍🤩

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت عزیزم  حاجت روا بشی 🙏😘

عزیزم خدا کمکت کنه ایشالله به زودی جبران بشه برات

ابعادش نمیدونم یه دکتر گفت خیلی کوچیکه یکی گفت متوسطه یه دختر ۳ساله ام دارم یعنی ای وی اف جواب نمیده ...

چرا عزیزم ....تخمک اهدایی میشه....هنوز پریود میشی؟