2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
حتما اینکار بکن ،آخه مگر ما چقدر پول داریم  فقط حواست باشه یخ کنارش بزاری خراب نشه

اورگالتران مكه بايد كنارش يخ باشه اون سينال اف وhmgبود من تو داروخونه كنار اون دوتا يخ كذاشتن اينو گفتن نميخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امگا رو هر دو خورددین ؟

اره عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم خسته شدم تو خونه دکترم گفت از روز ۵ میتونی بری سرکار ولی من ۱۱ روز مرخصی گرفتم الان میگم کاش میر ...

واااای همه چی یه طرف فقط عطسه و سرفه یه طرف

قلب من وایمیسه با عطسه

از دیروز سرفه دارم نگه داشتم نکردم😆😨

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مولتی ویتامین چیه چه مارکی بخرم قیمتش چنده؟ خودتونم ال کارنتین میخوردید

فقط یادم رفت بگم من ژل رویال طبیعی هم صبح ناشتا اندازه یه نخود زیر زبونم میذاشتم

قرصشم میخوردم

عزبزم تو ایران کجا موندی؟....من دارم بعد از عید میام ولی عزارگرفتم از الان .....باید برم خونه مادرم ...

عزیزم ما به مامان بابا و مادر شوهرم و خواهر برادرامون گفتیم

ما هیچوقت طولانی نمیموندیم دیگه باید علت موندمونو میگفتیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم خسته شدم تو خونه دکترم گفت از روز ۵ میتونی بری سرکار ولی من ۱۱ روز مرخصی گرفتم الان میگم کاش میر ...

من که از روز ۹ میرم سرکار دیگه نمیتونم تو خونه بمونم ، آخه بز اگه خون بودم و کارایعید میتونستم بکنم یلی خوب بود ، خونه میزدم تو آب و درمیاوردم 🤣🤣

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

https://uupload.ir/files/n67m_20210306_074045.jpg

بچه ها من باورم نمیشه منم بیبی چک مثبت دیدم بالاخره ، 😭😭😭 دارم از خوشحالی گریه میکنم تورو خدا برام دعا کنید بچه ام صحیح و سالم به دنیا بیاد 

ممنونم از دعاهای قشنگتون 😍😍😍😍

به نظرتون یکی دیگه امتحان نکنم ؟

کی برم آزمایش خون ؟

خاهش میکنم عزیزم.انشاله فردا منتظر خبر خوشیم😍😍😍

عزززیزم بیبی چک ام کامل مثبت شد . دارم از خوشحالی بال درمیارم ، به نظرت کی برم آزمایش بدم ؟

دماي اتاق ميشه گذاشت اورگالوتران

من همیشه چون یا بقیه داروها میگرفتم کنارش یخ بود شایدنیاز نداشته ولی خوب داروخانه هیچ وقت نگفت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...