2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
خانوما من تا دیروز لکه بینی قهوه ای داشتم امروز واضح خون قرمز اومد یعنی دارم سقط میکنم؟

عزیزم این آیه بخون و بعدش دعاتو کن من خیلی خوندم ولی همیشه اول خدا بعد واسطه هاش ولی امتحانش کن

الحَمدُ لِلَّهِ الَّذی خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الاَرضَ وَ جَعَلَ الظُّلُمَاتِ وَ النُّورَ ثُمَّ الَّذِینَ کَفَرُوا بِرَبِّهِم یَعدِلُونَ

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر. خوش خبر باشی. نمونه ای ک از تسه بدست اومد از آزمایشای قبلیه اسپرم همسرت بهتر بود؟

اهان عذرخواهی میکنم. الان متوجه شدم. نمیدونم عزیزم. جنین شناس نمونه ی همسرمو دید گفت اسپرم سالم نداره بهتره تسه بشه. چند روز پیش که تسه شد دیگه شکر خدا نگفتن که نمیشه و لقاح رو انجام دادن منم نپرسیدم‌. حالا باید فردا ببینیم خدا چی میخواد برامون و جنین داریم یا نه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مامان اینده جون همسرت رژیم رعایت کرد dfi پایین اومد؟

دفعه پیش همسرم تقریبا سه ماه دارو مصرف کرد و نسبت به تخمک هام جنین های خوبی داشتیم

ولی اینبار دکترش گفت چیزی نمیخواد و هم تعداد و هم کیفیت جنین اومد پایین، دکترش گفته بود خوبه، ولی به هر حال یا کیفیت تخمک من اومده بود پایین یا اسپرم اون

اصلا رعایت نکرد هنوز 🙄🤪 شما چیکار کردی ؟با دی اف ای چند میکرو کردس؟چندتا جنین شد؟چند سلولی

ما که پانکچر کردیم گلم. آخرین بار dfi سی شده بود دیگه. که آخرین رنج نرمال هست. باز با این حال دو ماه دیگه هم قبل میکرو رعایت کرد و مولتی ویتامین قوی تر خورد و از بیضه گرفتن نمونه. دیگه ما تلاشمونو کردیم خدا انشالله در رحمتشو باز کنه برامون. التماس دعا. هنوز نگفتن چند تا جنین. محتاجیم به دعا. نگران نباش انشالله زودی مامان میشی من دلم روشنه😊🥰❤️

اهان عذرخواهی میکنم. الان متوجه شدم. نمیدونم عزیزم. جنین شناس نمونه ی همسرمو دید گفت اسپرم سالم ندار ...

حتما جنین دارید عزیزم، خیالت راحت، امیدوارم تعداد و کیفیتش هم خوب باشه که دیگه نیاز به پانکچر و تسه نداشته باشید

دفعه پیش همسرم تقریبا سه ماه دارو مصرف کرد و نسبت به تخمک هام جنین های خوبی داشتیم ولی اینبار دکترش ...

عزیزم یه خانوم دیگه اینجا بودن . همین حرف شما رو گفت . گفت دکتر گفته خوبی دارو استفاده نکن ولی کیفیت جنیناش اومده بود پایین

خدای من خدای معجزه هاست . 
دفعه پیش همسرم تقریبا سه ماه دارو مصرف کرد و نسبت به تخمک هام جنین های خوبی داشتیم ولی اینبار دکترش ...

اره عزیز دلم تاثیر داره خیلی رژیم و مولتی ویتامین. با اینحال نگران نباش عزیزم کاره خدا نشد نداره جنین هات نسبتا خوبن خدارو چه دیدی انشالله با همون اولین انتقال مثبت بشی🥰♥️

حتما جنین دارید عزیزم، خیالت راحت، امیدوارم تعداد و کیفیتش هم خوب باشه که دیگه نیاز به پانکچر و تسه ...

ای جانم عزیزم. خدا از دهنت بشنوه. انشالله🤲❤️🥰

عزیزم یه خانوم دیگه اینجا بودن . همین حرف شما رو گفت . گفت دکتر گفته خوبی دارو استفاده نکن ولی کیفیت ...

من که دیروز چند ساعت اشک ریختم، هزار تا فکر کردم، ولی ما چاره ای نداریم جز اعتماد به دکتر و جنین شناس، ولی حتما برای دفعه بعد براش دارو میگیرم ، هم اون هم خودم

من که دیروز چند ساعت اشک ریختم، هزار تا فکر کردم، ولی ما چاره ای نداریم جز اعتماد به دکتر و جنین شنا ...

ماشالله به روحیه ی قویت🌷انشالله که مامان بشی و به دفعه بعد نکشه