2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
من یه لار پرسیدم البته من پلی کیستیکم گفت برایه اینکه تخمدتنو خاموش کنیم و تخمکها یک دست رشد کنن دیگ ...

مرسی گلم که تجربتو گفتی امیدوارم که واقعا اشتباه به من نگفته باشه دکتره چون منم کیست آندمتریوز دارم یه عده میگن به خاطر خاموش نگه داشتن کیست میدن خدا بزرگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچین جون  یادته یه دوستی بود به اسم نوشین دیگه نمیاد گاهی یادش میوفتم

تا جایی ک میدونم خداروشکر وضعیتش خوبه. چند وقت پیش رفتم داخل پیجش از دوتا بلایتی ک انتقال داد یه نی نی بارداره. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم همش میگم شاید حواسش نبوده بهم نداده خستم از این همه استرس هر دفعه یه سوژه دارم نمیخوام بعد عید ک ...

سري پيش از شروع پريود خوردم، ايندفعه گفت از ٥ پريود بخور. پردنيزولون هم داده

ديشب خوندم كورتون هست خيلي ناراحتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سري پيش از شروع پريود خوردم، ايندفعه گفت از ٥ پريود بخور. پردنيزولون هم داده ديشب خوندم كورتون هست ...

ناراحت نباش عزیزم من این یکی قرص رو نمیدونم اصلا چیه ولی شما میری مطب پیشش حتما حواسش بوده چی داده استرس نداشته باش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من‌موندم تو دو راهی . یه دختر ۶ ساله دارم خدارو شکر. الان‌میخوام‌تعیین جنسیت کنم ولی همسرم مورفولوژی ...

عزيزم درسته اي وي اف تعيين ًجتسيت ميگن اگه باردار  بشين صد درصد پسره ولي بايد خواست خدارو درنظر بگيريم خدا بخواد ميده من خواهر شوهرم  يه دختر داشت دخترش ١٤ سالش بود همش دلش پسر ميخواست كلي هم  مشكل داشت تيروييد سمي تخمك ضعيف وشوهرش هم تحركش پايين بود ولي در سن ٤١ سالگي باردار شد وپسر بود الان دوسالشه 

من هیچ علامتی ندارم گلم ، فقط امروز یکم تخمدان سمت چپ ام تیر کشید ، اگه بتونی تحمل کنی بیبی چک نزنی ...

عزیزم دیدم عکسو بنظرم که قشنگ هاله معلومه برا روز پنج خیلی عالیه مبارکت باشه 😍😍😍 

اصلا نمیتونم بیبی بزنم ولی بهش فک میکنم که دیگه معلومه وسوسه میشم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم باور کن فقط خواست خداست اصلا اونجوری نگو من که شوهرم سالمه از ۹ تا جنین یه پسر داشتیم ولی یه ک ...

مرسی از دل داریت . انشالله که این سری خدا دامنتو سبز کنه .

بیچاره شوهرم از بس گرمی بهش میدم و دارو میخوره که نگو 

خدای من خدای معجزه هاست .