2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزيزدلم اولش ناراحت شدم كه نكنه اين دوتا هم كيفيتشون خوب نباشه اما الان ميگم كافيه خدا بخواد ...

حتما خوبه که تو دستگاه بلاست شدن مطمئن باش الان دارن اون تو خونه سازی میکنن

باورت میشه من اصلا گرید جنینامو نپرسیدم؟ خود جنین شناس اومد بالا سرم موقع انتقال که به دکتر تحویلشون بده گفت اینم دو تا جنین گرید a خوشگل اما باور کن به گرید نیست ارامش تو الان خیلی مهم تر از گرید اوناست

الان بشین کارتون ببین فعلا😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ماهنده جان بهتری گلم؟ تعداد جنینت کی معلوم میشه؟ من تصمیم گرفتم دوباره پانکچر کنم امروز با کلی ترس ...

سلام گلم. خوبی عزیزم؟ اره امروز دیگه شکر خدا سر پا شدم. نمیدونم واقعا سپردم به خدا منتظر تماسم. حالا شاید شنبه یه سر برم مرکز. بهمون گفتن سه تا پنج روز دیگه میزنگن. منتظر هرچیزی هستم. نگاهم به دستهای مهربون خداست. یعنی پانکچر بشی با سیکل طبیعی؟ یعنی داروهای ماه پیش هنوز اثرشون مونده میخوای بری گلم؟ اگه اینجور باشه عالیه. ولی اگه با دوز دارو بری اذیت میشی فک کنم. یه فاصله ی مناسب بنداز. فک کنم رو آندومتریوز هم اثر منفی بزاره. حالا باز هم بپرس گلم بعد انجام بده. خداروشکر که چهار تا فولی داری. عالیه😊

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
روز ۵ انتقال جنین ۵ روزه ، پس فردا هم بیبی چک میزارم اگه پرنگتر شد میام میگم حتما 😍  خودم که ...

عزیزم من خودم هم دفعه اول که انتقال دادم از روز ۶ بی بی چکم هاله انداخت مثبت شد. البته از اون مدلهای خیلی حساس بود. اما شما با بی بی چکهای ایران حتما هر دوش گرفته که هاله انداخته 😍😍😍

آمپول hcg هم که نداشتی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اااای جوووون دلم خدا حفظشووون که صحیح و سالم بیان تو بغل عشقمممم . چقدر آدم شماهرو میبینه انرژی میگر ...

انشاالله شما هم مامان دو قلو هایی عزیزم به سلامتی بغلشون کنی به امید خدا

عزیزم من خودم هم دفعه اول که انتقال دادم از روز ۶ بی بی چکم هاله انداخت مثبت شد. البته از اون مدلهای ...

واای مرسی بابت انرژی مثبت 🌹🌹🌹🌹🌹💜💜💜 

نه عزیزم جز پروژسترون و قرص استرادیول آمپول دیگه نزدم راستی من ۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم 

الان عکس بیبی چک میزارم ببینید تا چه حد توهم زدم‌

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام گلم. خوبی عزیزم؟ اره امروز دیگه شکر خدا سر پا شدم. نمیدونم واقعا سپردم به خدا منتظر تماسم. حالا ...

نه گلم بخاطر عید به هرحال میوفته سومین پریودم باید دوباره پرگو بزنم توکل به خدا انشالا یه عالمه جنین تپل گرید عالی داری من دلم روشنه 

دوستان بیاید توهم بارداری منو ببینید 😂😂

کاملا معلومه 😍😍😍اصلا توهم نیست عزیزم ❤️🎉

دو روز دیگه بزن ببینی تغییر رنگش رو 😍

بعد از یکروز خیلی قابل مقایسه نیست ولی بعد از دو روز تغییر رنگ خودشو نشون میده

حتما با اولین ادرار صبحت بزن

اگرم بی بی چک نداری اون ادرار اول صبح رو نگه دار تو لیوان یکبار مصرف گوشه دستشویی 😄 بعد که خریدی با همون تست کن

کار همیشه منه این 😂😂😂

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یکی دختر یکی پسر انشاالله شما هم مامان میشی همیشه برای همتون دعا می کنم به امید  خدا  همه ...

ای خداااااااااااااااا مبارکه وای من عاشق ی دختر ی پسرم ..کی امیدخدا دنیا میان؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم