2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
منم منظمم، دو سري داره بهم ميده كاش پرسيده بودم چرا ال دي ميده بهم

منم همش میگم شاید حواسش نبوده بهم نداده خستم از این همه استرس هر دفعه یه سوژه دارم نمیخوام بعد عید که برم کارم هی بی افته عقب تر میخوام زود وارد سیکل بشم. چند ماه ال دی خوردی قبل سیکل؟ خدایی چرا میدن یعنی هیچ کس نمیدونه چرا ال دی قبل سیکل میدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروانه جون من خودمو باختم . عزیزم به نظرت با این اوضاع همسرم میتونم تعیین جنسیت کنم ؟

عزیزم باور کن فقط خواست خداست اصلا اونجوری نگو من که شوهرم سالمه از ۹ تا جنین یه پسر داشتیم ولی یه کاربری دیگه گفته بودن بهش ۵تا ۱۰ درصد احتمال پسر شدن داره جنینات نا امید نشدواز ۸ تا جنینش سه تاش پسر بود باز خودت میدونی ولی به نظر من خیلی به تحرکو اینا نیست چون اصلا حرکت تو ای وی اف فکر نکنم مهم باشه بازم نظر شخصی خودت مهمه ولی واقعا این راه انقدر سختی داره به در شک کردن و دو دلی نمیخوره من میگفتن اینجا درک نمیکردم چی میگن ولی واقعا الان میفهمم فقط باید مصمم باشی تا به خواستت برسی

منم همش میگم شاید حواسش نبوده بهم نداده خستم از این همه استرس هر دفعه یه سوژه دارم نمیخوام بعد عید ک ...

من یه لار پرسیدم البته من پلی کیستیکم گفت برایه اینکه تخمدتنو خاموش کنیم و تخمکها یک دست رشد کنن دیگه نمیدونم برایه من اونجوریه یا برایه همه

من الان دغدغه ام اینه ک امپولا رو برم بیرون بزنم یا تو خونه کسیو بگم بیاد...اخه پله میخوره خونه

دکتر ب یکی از بچه ها گفته بود پله هارو خیلی خیلی آروم میتونی بالا و پایین بری.. ولی بنظرم اگه میتونی هفته ی اول خونه آمپول بزن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها میدونم خیلی زوده ولی من امروز صبح بیبی چک زدم کمتر از ۵ دقیقه یه حاله انداخت ، میدونم کارم اش ...

عزیزم مبارکه 

علایم چی داری 

من روز هشتم ولی اصلا جرات بیبی زدن ندارم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من‌موندم تو دو راهی . یه دختر ۶ ساله دارم خدارو شکر. الان‌میخوام‌تعیین جنسیت کنم ولی همسرم مورفولوژی ...

اای بابا خیلی سخت شد 🙄🙄 آخه با مورفولژی صفر تعداد جنینی که تشکیل میشه خیلی کمه ، تازه با کیفیت های مختلف ، ولی دوست خودم ۱۲ تا تخمک براش تشکیل شد که فقط۲ تا جنین پسر شد که انتقال دادن که گریدشونم پایین بود ولی خداروشکر الان پسرش بغلشه ، اون خودش مشکل تنبلی تخمدان داشت ولی شوهرش سالم بود 

عزیزم شروع کن انشالله که نتیجه میگیری ، خدا بزرگه 🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم مبارکه  علایم چی داری  من روز هشتم ولی اصلا جرات بیبی زدن ندارم

من هیچ علامتی ندارم گلم ، فقط امروز یکم تخمدان سمت چپ ام تیر کشید ، اگه بتونی تحمل کنی بیبی چک نزنی خیلی بهتره ، آدم استرسش کمتره ، ولی متاسفانه من خیلی عجولم 😅😅😅 درست بشو هم نیستم ، عکس بیبی چک گذاشتم چندتا پست قبل یه نگاه بنداز نظرتو بگو ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم