2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من هیچوقت صبح گشنه م نمیشد دیروز وامروز گشنه م میشه یجورایی انگاری ازبوی غذاهم بدم میاد اخه حامله هم ...

باز خوبه که شما انتقال داشتی این حالو داری من تازه ۱۴ دورم هستم یه حالت تهوعی دارم که نگو 🤭🤭🤭البته میگم شاید به خاطر ویتامیناس که میخورم ولی کاش هممون مامان بشیم دیگا الکی دنبال علایم نگردیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا اینو میگن ادم سرخوش من هنوز تخمک کشی نشدم ک ببینم چندتاچنین دارم بعد تو فکر پله هام خودم خندم ...

آخه من سخت گرفتم دیدم نتیجه اش معکوس شده اندفعه هرکاری میکنم که حال روحیم خوب باشه ، روی چندبار به خودم میگم من حامله ام ، کار دیکه ای از دستم برنمیاد 😅😅😅 من خودم از دوشنبه میرم سرکار ، یک هفته مرخصی گرفتم ، دعا کن این سرخوشی به خیر بگذره 😉😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
به من نداد حتی بهش گفتم گفت نیازی نیست من پریودامم منظمه 

منم منظمم، دو سري داره بهم ميده

كاش پرسيده بودم چرا ال دي ميده بهم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام ممنون عزيزم برات خوندم ان شاء الله كه حاجت روا بشي

ممنون عزيزم، خيلي لطف كردي مهربون😍😍🌸 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مبارکه عزیزم . این که قشنگ معلومه . 

مرررسی عشقم ❤❤❤من انقدر از این بیبی چک ها رکب خوردم که اگه مثبت دوخط پرنگ هم بشه باور نمیکنم . انشالله که مثبته 😍🤣🤣

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
 مرررسی عشقم ❤❤❤من انقدر از این بیبی چک ها رکب خوردم که اگه مثبت دوخط پرنگ هم بشه باور نمیکنم . ...

من‌موندم تو دو راهی . یه دختر ۶ ساله دارم خدارو شکر. الان‌میخوام‌تعیین جنسیت کنم ولی همسرم مورفولوژیش صفر وتحرکش کمه . الان میگم نکنه این راهو تا آخر برم و اصلا جنین‌پسر تشکیل نشه

خدای من خدای معجزه هاست .