2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم من کلی دارو و امپول اصلا تخمک نداشتم تهران بهم گفتن باید تخمک اهدایی بگیرم اومدم رشت در م ...

خدا رو شکر گلم منم وقتی بهم گفتن اهدایی اشکم درومد ولی سفت واستادم گفتم ال بلا میخوام پانکچر شم 

اره منم ۴ بار انتقال نا موفق همدان داشتم  اصلا راضی نیستم خیلی سختی کشیدم اصلا یادم نمیره بعدش ...

دکترت کی بود همدان ؟ الان پیش کی میری تهران؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم علایمم داشتی؟؟ من روز 11 جنین 3 روزه ام اما جرات ندارم بیبی چک بزنم

من هیچ علامتی تا امروز نداشتم ، انگار نه انگار جنین انتقال دادم . ولی امروز نمیدونم تخمدانه یا رحمم داره تیر میکشه ، ولی به علائم نیست ، من دفعه قبل انتقالم و ۳ باری که ایو یو ای کردم هر علائمی که بگی داشتم ولی منفی شد 🤦‍♀️ من خیلی روم زیاده که بیبی گذاشتم ، اگه مثبت بشم برام عجیبه 😂😂😂😂

به سلامتی عزیزم ... چندتا جنین انتقال دادی ؟ برای جنین ۳ روزه اگه بخوای بیبی چک بزاری روز ۱۲ بزاری 

فکر نکنم نشون بده ، البته من تو همین پیج هم روز ۱۶ تازه بتا رفته بالا ، آدما باهم فرق دارن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دکترت کی بود همدان ؟ الان پیش کی میری تهران؟

۲بار ربیعی  یک بار پیله ور یک بار رانندگی بود بعدش امدم رویان اولین میکرو دو قلو باردار شدم الان ۱۵ ماهشون انشاالله نصیب همه عزیزان بشه

من هیچ علامتی تا امروز نداشتم ، انگار نه انگار جنین انتقال دادم . ولی امروز نمیدونم تخمدانه یا رحمم ...

اره از ترس نمیتونم بذارم میرم سمتش اما پشیمون میشم 

منم رحمم و تخمدانم فقط تیر میکشه وگرنه علایم دیگه ای اصلا نداشتم

اخ اخ منم سر iui تمام علایم بارداری رو داشتم همشم با شوق بیبی چک میذاشتمو منفی میشد

من 2 تا جنین گریدa 8سلولی انتقال دادم

دعا کن توروخدا برام

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من هیچ علامتی تا امروز نداشتم ، انگار نه انگار جنین انتقال دادم . ولی امروز نمیدونم تخمدانه یا رحمم ...

من هیچوقت صبح گشنه م نمیشد دیروز وامروز گشنه م میشه یجورایی انگاری ازبوی غذاهم بدم میاد اخه حامله هم باشم ویار مال حالا نیس  جنینام هم فکر نکنم هنوز لانه گزینی کرده باشن

یا رب العالمین
روزچنده؟

روز ۵ ام 😂😂😂😂

ببین دوستم خیلی نمیشه به این بیبی چک ها اعتماد کرد ، زیاد جدی نگیر 

این انرژی مثبتی که از یه هاله انداختن دارم میگیرم 

هرچند جنین هام ۵ روزه بوده ولی الان نری بیبی چک بزاری 

من یکم عجولم تو صبر کن 🤦‍♀️🤦‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مررسی عزیزم ، تورو خدا برام دعا کن بالاخره یه بیبی چک دو خط پرنگ ببینم 😍😍😍

حتما برات دعا میکنم عزیزم 

انشالله خدا دل شما و همه دوستان رو با وجود نی نی های سالم وخوشگل شاد کنه .

من هیچوقت صبح گشنه م نمیشد دیروز وامروز گشنه م میشه یجورایی انگاری ازبوی غذاهم بدم میاد اخه حامله هم ...

من شب و صبح همش درحال ضعفم😂😂

امروز تهوع هم داشتم یکم ولی اینارو میبینم میترسم میگم نکنه همش تاثیر داروهاست و من دارم خوش خیالی میکنم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️