2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044789 بازدید | 684410 پست

بچه ها من میخوام برم ازمایش ایمنی و... بدم. بنظرتون برم همون مرکز بگم بنویسن یا برم یه دکتر دیگه بیرون مرکز؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کسی جواب نداده هنوز.شماهم داروهات کمه؟روزچندی؟ من دکتر برا پانکچرقبلی ۳بسته شیاف داده بود که چند ...

عزیزم خب مثبت شدی میدی پیش دکتر دوباره دارو برات مینویسه. برا منم فقط تا روز آزمایش دارو داشتم همون روز که جواب رو گرفتم رفتم پیش دکتر تو شهر خودمون برام داروهام رو نوشت. ازاد هم میتونی بخری بعد بری پیش دکتر برات بنویسه بعد نسخه رو ببری تحویل داروخونه بدی. ما از این کارا زیاد کردیم. داروخونه ها معمولا باهامون راه میومدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برا منو همون پریوداول انتقال دادن. خودمم خیلی تعجب کردم.ولی دکتر گف رحمت اماده اس و... الان نمیدونم ...

انشالله که به منفی شدنت ربط نداشته. شما قبلش ال دی خوردی واسه پانکچر یا نه. آخه مم کیست آندومتریوز دارم میگن برای کسایی که کیست دارن ال دی میدن بعضیا هم نداشتن داده دکترشون

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستای گلم من میخوام برم حمام. اشکال نداره دیروز صبح پانکچر کردم؟ من حمام میخوااام😁

به من گفتن روز اول نرو و فقط پایین تنه ات را بشور. فکر نمی کنم مشکلی باشه. خیلی زیر دوش نمون فقط.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه ب من که طرازی نداد  ولی گاندی که میرفتم یه سری پانکچر شدم که نتیجه اش خوب نبود  دوباره ...

مرسی عزیزم من اگه قبل عید طرازی مطبش باشه یه بار دیگه میرم پیشش چون استرس ال دی رو حالا گرفتم‌

به من گفتن روز اول نرو و فقط پایین تنه ات را بشور. فکر نمی کنم مشکلی باشه. خیلی زیر دوش نمون فقط.

ممنون گلم. الان من بیشتر از ۲۴ ساعت شد پس ایراد نداره فک کنم. مرسی جواب دادی🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اصلا به جنین شناسم اعتماد ندارم هیچی هم یادش نمیمونه هر بار میریم پیشش از اول درمانمون رو تعریف میکن ...

چقدر خنده دار بوده کارش! مثل بچه های دوساله اومده سر انتقال تو دلتو خالی کرده! مثلا گفتن یا نگفتنش چه فایده ای داشته برا شما! به نظرم یا شخصیت وسواسی داشته یا کم تجربه بوده. تو زیاد جدی نگیر و سعی کن خوشبین باشی. 👍

انشالله که به منفی شدنت ربط نداشته. شما قبلش ال دی خوردی واسه پانکچر یا نه. آخه مم کیست آندومتریوز د ...

عزیزم فکر کنم برای کیست معمولی ال دی میدن نه آندومتریوز ،ال دی و بوسرلین هم بیشتر به این دلیل داده میشه که دکتر راحت تر سیکل رو کنترل کنه ،من خودم دوتا پانکچر اول نداشتم ولی پانکچر سوم سیکلم بلند بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون گلم. الان من بیشتر از ۲۴ ساعت شد پس ایراد نداره فک کنم. مرسی جواب دادی🌷

آره برو عافیت باشه. ☺️

عزیزم فکر کنم برای کیست معمولی ال دی میدن نه آندومتریوز ،ال دی و بوسرلین هم بیشتر به این دلیل داده م ...

خدا خیرت بده ممنون که جواب دادی. آخه حتی بهش گفتم ال دی نمیدید گفت نه نیاز نیست بعد بیا که سیکل رو شروع کنیم حتی خودش دید کیست آندومتریوز دارم و بازم ازم پرسید به نظر خودمم اگه لازم بود میداد ❤

اصلا به جنین شناسم اعتماد ندارم هیچی هم یادش نمیمونه هر بار میریم پیشش از اول درمانمون رو تعریف میکن ...

مادفعه قبلی جنین شناس گفت اسپرم ضعیفه بعضی ازفاکتوراش ازبین رفته یبار دیگه میکروکنید اگه نشد جنین اهدایی بگیرید منم دیکه اونجا نرفتم حالا این دفعه ۱۵ تخمک داشتم ۸تاجنین شد ازپرستارپرسیدم گفت تخمکا همش بالغ نبودن.یعتی پرستارهم نبودرنگ لباسش با پرستارای اونجافرق میکرد باجنین شناس کارمیکرد  ولی خیلی جوون بود بهش نمیخورد جنین شناس باشه

یا رب العالمین
خدا خیرت بده ممنون که جواب دادی. آخه حتی بهش گفتم ال دی نمیدید گفت نه نیاز نیست بعد بیا که سیکل رو ش ...

خواهش عزیزم ،نگران نباش ،خود دکتر حواسش هست 

میخوای از زینبی بابا هم بپرس که خیالت راحت بشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...