2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این همه جنین داری. ول کن جنین شناسو. کارتو بکن. باورت میشه من از وقتی درمانمو شروع کردم چندین نفر گف ...

اصلا به جنین شناسم اعتماد ندارم هیچی هم یادش نمیمونه هر بار میریم پیشش از اول درمانمون رو تعریف میکنیم انگار بار اولشه میشنوه😐

تصمیم گرفتم اصلا گوش ندم به حرفش توکل به خدا 

خواهش میکنم  الانم رفتم سایتو دیدم زده بود نا موجود

میزنه ناموجود ولی توی اینستا بهشون پیام میدی میگه داره.من دیروز اوابوست رو توی داروخونه ابن سینا دیدم داشت حالا شنبه همسرم میخواد بره ابن سینا میگم بپرسه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میزنه ناموجود ولی توی اینستا بهشون پیام میدی میگه داره.من دیروز اوابوست رو توی داروخونه ابن سینا دید ...

اگه واقعا تصمیم داری بخری هر چ زودتر بخر چون هم گرونتر میشه هم ممکنه دیگه گیرت نیاد  ب من ویتامین ای نداد ولی گفتم همسرم برام بگیره 

اصلا به جنین شناسم اعتماد ندارم هیچی هم یادش نمیمونه هر بار میریم پیشش از اول درمانمون رو تعریف میکن ...

آفرین گلم. فقط بسپر به خدا و تمام👌 اوه من انقدر بارداری های محال دیدم. درمانتو بکن ولشون کن حرفای اینا رو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

ببخشید که اینطور میگم اما جنین شناستون چرت گفته گرید a که عالیه گرید b هم که خوبه بد نیست من با گرید بی باردار شدم . چرا داره الکی بهت استرس میده اخه. اگه گرید سی شده بود حالا یه چیزی میشد رو حرفش حساب کرد. تازه خیلی ها اینجا با گریدa که بهترین کیفیت هست نشدن با گرید c که ضعیف هست باردار شدن اونم دوقلو. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسی گلم اشکال نداره حالا شنبه زنگ میزنم امروز زنگ زدم جواب ندادن. من دیروز ابن سینا باهاش ویزیت شدم ...

امروز مطب نيست، شنبه يكشنبه سه شنبه هست

اگه پرسيدي پس حواسش بوده، ولي حالا براي اينكه خيالت راحت بشه برو مطب

يا زنگ بزن به منشي بگو ازش بپرسه برات، كه ديگه اين همه راه هم نري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من یه جنینم از بین رفته موقع ذوب کردن به نظرت به خاطر اون نیست؟

فک نکنم برا منم ی بار این طور شد اما گفتن چون ضعیف بوده و بخاطر ضعیفیش از بین رفته و مهم اینه جنینای خوب دیگ ات موندن مث مال تو ک گریدش آ و ب بود 

اگه واقعا تصمیم داری بخری هر چ زودتر بخر چون هم گرونتر میشه هم ممکنه دیگه گیرت نیاد  ب من ویتام ...

من چون کیست آندومتریوز داشتم برام ویتامین ای نوشت. راستی قرص ال دی به شما نداد قبل شروع سیکل شنیدم میگن به بعضیا میدن

امروز مطب نيست، شنبه يكشنبه سه شنبه هست اگه پرسيدي پس حواسش بوده، ولي حالا براي اينكه خيالت راحت بش ...

برم حضوری خیالم راحتتره فکرم خیلی درگیر شده. شنبه زنگ میزنم انشالله که باشه. 

برم حضوری خیالم راحتتره فکرم خیلی درگیر شده. شنبه زنگ میزنم انشالله که باشه. 

انشاالله كه هست عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم یعنی حتما باید دو تا پریود بگذره تا انتقال بدن آخه من اردیبهشت میخوام پانکچر کنم فکر کردم ماه ...

برا منو همون پریوداول انتقال دادن. خودمم خیلی تعجب کردم.ولی دکتر گف رحمت اماده اس و... الان نمیدونم اینم ربطی ب منفی شدنمو... داره یا نه. ولی فک کنم اگه تاثیری تو منفی شدن داشت دکتر خودش انجام نمی داد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من چون کیست آندومتریوز داشتم برام ویتامین ای نوشت. راستی قرص ال دی به شما نداد قبل شروع سیکل شنیدم م ...

نه ب من که طرازی نداد 

ولی گاندی که میرفتم یه سری پانکچر شدم که نتیجه اش خوب نبود  دوباره میخواستم پانکچر بشم سیکل بلند رو برام در نظر گرفت قبلش بهم ال دی داد فقط تو عمرم اون موقع ال دی خوردم