2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نازنیییییییین دعام کن ی بند دارم گریه میکنم توهم مثه من شدی وقتی اینو گفت

نه من کلا ادم ریلکسی ام 🤭گریه نکردم مطمئن بودم زوده یکم نگران شدم ولی کاری ازدستم برنمیومد جز صبرکردن ...توهم گریه روبذارکنار توروخدا ایشالا دوهفته دیگه میری قلبشو میبینی 

انشاالله... منم رفتم آز دفع پروتئین دادم اتفاقا چون حس کردم پرهام زیاد ورم کرده ولی خداروشکر چیزی ن ...

ممنونم عزیزم خداروشکر چیز خاصی نبوده ...عزیزم شرایط ازمایش ۲۴ساعته چیه؟ ناشتایی میخواد؟ با ادراراول صبح باید باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز جنین شناس گفته به شوهرم گفته شاید لازم باشه نمونه از بیضه برداریم اگه مشکل از اون نبود مشکل از ...

ببین مگه انتقال ندادی پس چرا نگرانی؟انشالله همین دفعه میگیره

من تو پانکچر قبلیم ۶تا تخمک راتزریق کردن که ۳تاجنین شد خیلی ضعیف بودن وگفتن باید بلاست بشن رفتم پیش جنین شناس بهم گفت مشکل از اسپرمه یسری ازفاکتورهای اسپرم ازبین رفته یبار دیگه امتحان کنید اگه نشد جنین اهدایی.شوهرمم آزواسپرمه ازبیضه با سرنگ گرفتن منم دکتر شوهرمو عوض کردم وبه طبع اون دکتر خودم ومرکز را.ایندفعه از۱۵تاتخمک ۸تا جنین داشتم که همA بود AB B BC شوهرمم نمونه  را دکترگفت خوبه گفتم چرا تعداجنین هام کمه اینجامیگن احتمالا تخمکا همش بالغ نبودن. اصلا حرفاشون یکی نبود

یا رب العالمین
خانما دکتر من داروهامو تاروز آزمایش داده اگه مثبت شدم چکارکنم مگه نباید ادامه بدم؟شب عیدهم هست که اح ...

عزیزم جواب سوالتو گرفتی به منم بگو

برا منم سواله

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم جواب سوالتو گرفتی به منم بگو برا منم سواله

نه کسی جواب نداده هنوز.شماهم داروهات کمه؟روزچندی؟

من دکتر برا پانکچرقبلی ۳بسته شیاف داده بود که چندروز استفاده کردم وکنسل شد.حالا دارم شیاف های اون موقع را استفاده میکنم  این یکی دکتر بعد پانکچر فقط تا۵روز امپول داده بود بعد هم داروهامو تا ۱۵ روزخیلی دقیق

یا رب العالمین
ببین مگه انتقال ندادی پس چرا نگرانی؟انشالله همین دفعه میگیره من تو پانکچر قبلیم ۶تا تخمک راتزریق کر ...

منم یه بار یه مرکز دیگه پانکچر شدم ۱۲ تا تخمک اصلا جنین نداشتم گفتن احتمالا تخمکهات یه جوری هستن که شروع به تقسیم سلولی نمیکنن باید از محیط کشت مخصوص استفاده بشه 

بعد مرکزم رو عوض کردم گفتن اول باید اسپرم تمام آزمایشات تکمیلی و  dna  و ... بده بعدا تصمیم بگیریم که شوهرم آزمایش داد مشکل خاصی نداشت فقط همون که از اول مورفولوژی ۳ بود و یکم تحرکش پایینتر از نرمال بود آزمایشات تکمیلیش خوب بودن

اینجا پانکچر شدم و گفتن همه چیز خوبه و از محیط کشت مخصوص استفاده کردیم ۱۱ تا جنین دارین گرید پرسیدیم نگفتن

الان اینجوری میکنن خوب اگه ضعیف بوده چرا انتقال دادین اگر هم به قول خودتون ضعیف نبوده ۲تا بلاست یه ۸ سلولی بوده این کاراتون چیه

نه کسی جواب نداده هنوز.شماهم داروهات کمه؟روزچندی؟ من دکتر برا پانکچرقبلی ۳بسته شیاف داده بود که چند ...

تاریخ انقضاش تموم نشده باشه؟نگاه کردی؟!

من تازه فردا انتقال دارم ولی دکترم یجوری دارو داده تا ازمایش

میخوام ببینم بعدش چیکار کنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚