2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

نگران نباش عزیزم ،استرس برات سمه ،الان فقط به جنین های تو شکمت فکر کن ،کدوم مرکز هستی ؟ کی گفته گرید جنینها پایین هست ؟دلارام جون با گرید b مامان شد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اصلا من نمیدونم مشکل چیه!! فکر میکنم بازم راستش رو نمیگن  خب یعنی چی؟ الان که میگن ۲ تا جنین ب ...

سلام عزیزم

جنینات گفتن a_bهستن خوب این ک خوبه دوتا بلاست و سه روزه داری 

مورد داشتیم زمان ما تو همین تاپیک طرف با گرید خیلی ضعیف باردارشده بود برای شما ک خیلی خوبه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به چیزای بد فکر نکن شاید با همین انتقال بگیره و مامان بشی استرس نداشته باش گلم 

به خدا از روز انتقال انگار غم عالم افتاده تو دلم 

خدا ازشون نگذره

اصلا معلوم نیست راست میگن دروغ میگن چی میگن

نگران نباش عزیزم ،استرس برات سمه ،الان فقط به جنین های تو شکمت فکر کن ،کدوم مرکز هستی ؟ کی گفته گرید ...

امروز جنین شناس گفته به شوهرم گفته شاید لازم باشه نمونه از بیضه برداریم اگه مشکل از اون نبود مشکل از تخمدانه که چاره نداره و تخمک اهدایی باید بگیرید

احساس میکنم همه رو دارن دروغ میگن فکر کنم گریدشون  a , b هم نیست

چرا نمیرین مرکز با جنین شناسش حرف بزنین؟

داخل پرونده اتون شرح حال و گرید و وضیعت جنینا رو مینویسن بگیرین ازشون بهش نگاه کنین 

بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

عزیزم کدوم مرکز میرین؟

چقد ناشیانه برخورد میکنن. اینجا اینهمه آدم گرید جنین‌هاشون c بوده. برای شما که a و b هست اینهمه شلوغ کردن نداره. بیخود گریه نکن عزیزم. خوبه چندتا a هم داری که انقد ترسوندنت!!

اصلا به این‌ چیزها نیست عزیزم. بیخود خودتو نباز

چرا نمیرین مرکز با جنین شناسش حرف بزنین؟ داخل پرونده اتون شرح حال و گرید و وضیعت جنینا رو مینویسن ب ...

امروز شوهرم رفته گفته بود شوهرت چهارشنبه تنها بیاد 

من ۱۱ تا جنین داشتم گفته بیشترشون  bهستن بعد بحث نمونه برداری از بیضه و اینا رو کرده

مگه هرکسی گرید جنینهاش b باشه ازش نمونه بیضه میگیرن و میفرستن تخمک اهدایی بگیره؟ من تجربه ای ندارم نمیدونم روند کار چه جوریه؟

شوهرمم به من با تلفن خبر داد معلوم بود حالش خوش نبود الانم گوشیش رو خاموش کرده خونه نیومده هنوز 

امروز جنین شناس گفته به شوهرم گفته شاید لازم باشه نمونه از بیضه برداریم اگه مشکل از اون نبود مشکل از ...

انشالله که تا چند روز دیگه میای و خبر مامان شدنت رو همین جا اعلام میکنی و کار به بقیه موارد نمیرسه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم کدوم مرکز میرین؟ چقد ناشیانه برخورد میکنن. اینجا اینهمه آدم گرید جنین‌هاشون c بوده. برای شما ...

من تبریزم

به خاطر همینم احساس میکنم یه مشکلی هست اینا دروغ میگن به ما

وگرنه نمیدونم چه نیازی بود دقیقا روز انتقال جنین شناس بیاد اون همه استرس بهم بده و بره

امروز شوهرم رفته گفته بود شوهرت چهارشنبه تنها بیاد  من ۱۱ تا جنین داشتم گفته بیشترشون  bه ...

گرید bجزو گریدای خوبمون هست 

نه ازشون نمونه از بیضه نمیگیرن

اگه بگن تخمک اهدایی یعنی مشکل از تخمک هست نه اسپرم

اما اینجوری ک میگی حق داری بذار شوهرت بیاد رو و راس حرف بزن باهاش ببین حقیقت چیه

وضع تخمکات اوکی بود تو روند درمان؟ اندازه و تعداد؟