2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام.به خاطر حرکت جنین زود زود رفتی سونو؟.من همش نگران میشم.ولی خب یه جورایی با خورد و خوراک و کارای ...

سلام نه عزیزم من اوایل هماتوم داشتم برا اون میرفتم ببینم جذب شده یا نه بعدم سرکلاژ شدم دو سه بار برا طول سرویکس رفتم و تخمین وزنو واینا ....البته من از وقتی حرکتاشو حس میکنم کمتر رفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه حدودا ۷۰۰ تومنیم دارو یه سری چیزایه دیگه بود گرفتم همون روز انتقال حدودی با تست کرونا یه ۳ تومن ...

وای یعنی دوباره باید تست کرونا بدیم خیلی دردناکه اخه 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم خوبی ؟میگم همسرت آزمایش dfi انجام داد؟

سلام آستاره جون😘

نه عزیزم نداد ای کاش همون موقع ک رژیم رعایت کرده بود آزمایش میداد ک ببینیم توی بهترین شرایط چجوری بوده ولی نداد نظرش این بود چ خوب چ بد باید میکرو کنیم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم انشالله شماهم با اولین انتقال مادربشی

قربونت. الهی آمین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خخخ وای اصلا نمی دونی چه نفسیههه کوچلووو  یکم به سبزی می زنه ولی نمی دونم میمونه یا برمی گردهد ...

ای جوووووونم حسابی بغلش کن فشارش بده بووووش کن😘😘😘😘😘 مبارک باشه مامان مهربون و صبور ک همیشه توی گروه باحوصله پیامامونو جواب دادی

عزیزم سلام . فردا اگه بخوام برم با دکتر انصاری ویزیت شم توی ابن سینا ، باید از قبل نوبت گرفته باشم ؟ ...

سلام بله باید وقت بگیری الان زنگ بزن ببین وقت داره بهت بده یا نه‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم اره خوبه الان دوتا جنین داره البته تا یه ماه پیش که خبرشو داشتم

سلام گلم ممنووون خداروشکر انشاالله دوقلوهاشو سالم بغل کنه 

انشاالله شما هم محمد خان رو صحیح و سالم و به موقع بغل کنی 💋💋💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
میخام بدونم مرکز یه جایی نمیده به کسایی که از شهرستان میان اخه رویان اراک میده 

اطلاع دقیق ندارم ولی دیدم به دیوار اطرافش مردم کاغذ چسبوندن که اتاق اجاره میدن. برای کسانی که از شهرهای دیگه میان

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.