2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684423 پست
نه عزیزم فقط وقتی ج‌واب ازمایشم مثبت شد تا روزی که برم سونو قلب اسپرین مصرف کردم که تو سونو مشخص شد ...

ممنون عزیزم واقعا جوابت خیالمو راحت کرد خدا ان شاءالله گل پسرتو صحیح و سالم و به وقتش بیاره بغلتون😍❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم فقط وقتی ج‌واب ازمایشم مثبت شد تا روزی که برم سونو قلب اسپرین مصرف کردم که تو سونو مشخص شد ...

عزیزم آسپرین باید خارجی باشه؟ من فعلا اصفهان خارجی پیدا نکردم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چی میخای بدونی؟

میخام بدونم مرکز یه جایی نمیده به کسایی که از شهرستان میان اخه رویان اراک میده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها من خیلی ناامیدم،همیشه پر از امید بودم،تو بدترین شرایط امید داشتم،دیگه زورم به خودم نمیرسه،این ...

😢😢

تنها راهش اینه ک سرمونو با زندگی و کار گرم کنیم و ب بچه دار نشدنمون خیلی فکر نکنیم😢

من ک کلافه شدم از این وضعیت خیلی حرصم گرفته، ولی  واقعا میدونم در برابر مشکلات کسایی ک بچه ی ناسالم دارن مشکلم بزرگ نیست و خوشبختم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان من امروز رفتم دكتر براي سيكل بعديم كه ميشه فروردين ماه، برام آمپول ديفرلين نوشت. كسي داشته؟ براي چي هست؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
میخام بدونم مرکز یه جایی نمیده به کسایی که از شهرستان میان اخه رویان اراک میده 

نه عزیزم جایی نمیده

داخل کوچه روی تنه ی درخت ها کاغذای تبلیغ سوئیت اجاره ای رو چسبوندن.. یه سری اتاق داشت ک سرویس بهداشتیش با یه اتاق دیگه مشترک بود از شبی ۱۵۰ تا فکر کنم ۲۵۰. یه سری هم سوئیت داشت شبی ۳۰۰. ک فقط ب زوج هایی ک داخل مرکز پرونده تشکیل دادن، میدن. 

من عکس سوییت ها رو دیدم تمیزنیستن خیلی.. اگه بتونید هتل برید بهتره هتل هم شبی ۲۵۰، ۳۰۰

عزیزم یعنی حتما باید دو تا پریود بگذره تا انتقال بدن آخه من اردیبهشت میخوام پانکچر کنم فکر کردم ماه ...

عزیزم سلام . فردا اگه بخوام برم با دکتر انصاری ویزیت شم توی ابن سینا ، باید از قبل نوبت گرفته باشم ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه عزیزم جایی نمیده داخل کوچه روی تنه ی درخت ها کاغذای تبلیغ سوئیت اجاره ای رو چسبوندن.. یه سری اتا ...

ممنون عزیزم وای چقد گرون حالا که ایقد گرونه همون هتل بهتره پس!فک کردم مجانی میزارن دراختیار مریضا مرکز

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم جایی نمیده داخل کوچه روی تنه ی درخت ها کاغذای تبلیغ سوئیت اجاره ای رو چسبوندن.. یه سری اتا ...

من سهرستانم تنبلی دارم تو شهره خودمون خیلی دارو خوردم فایده نداشته بعد عید میخام بیام رویان