2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
۲۳ بهمن انتقالم منفی شد،دیگه بعد از این همه سال مشکلم دراومده بود،همش برام سواله،وقتی همه چی تحت کنت ...

عزیزم درک میکنم خیلی دوران سختیه ولی امید و توکلت رو از دست نده گلم این چیزیه که ما داریم تنها راه جلومون همینه  یعنی راه دیگه ای جز قوی بودن نداریم 

واقعیتش اینه کنترل هیچی دست ما نیست قسمت شانس احتمالات همه اینا همیشه هست انشالا دفعه بعد مثبتی گلم

به فک و فامیل هم حساس نشو حتی به نزدیکات هم محکم واستا بگو اصلا خودمون نمیخوایم نزار سوال پیچت کنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امضای من رو نگاه کن

عزیزم😭😭😭

از خدا برات صبر و آرامش میخوام

تاپیکت رو دیدم تازه اتفاق افتاده

اگه دوس داری یه تاپیک هست ماهایی که همچین تجربه ای داریم اونجا دور هم جمعیم 

بیا اونجا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم😭😭😭 از خدا برات صبر و آرامش میخوام تاپیکت رو دیدم تازه اتفاق افتاده اگه دوس داری یه تاپیک ...

همچنین به شما صبر بده

بیام تو اون تاپیک به اعصابم فشار میاد

ممنونم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
عزیزم‌ خوب کاری کردی کیوتن برای تخمک عالیه عالی  فقط لویتود رو هر روز سر ساعت مشخص بخور دیر و ...

من ماه پیش پانچرداشتم که به خاطر اینکه تخمکام کم بودن خودم منصرف شدم انجام ندادم الان کیست دارم با ال دی ازبین میره؟دردسرنشه برام؟دکترگفت دوماه بدون وقفه ال دی بخورم ازبین میرن

همچنین به شما صبر بده بیام تو اون تاپیک به اعصابم فشار میاد ممنونم

الهی که خدا بهت صبر بده عزیزم

ممنونم فدات شم

الهی که خیلی زود دوباره دلت شاد بشه

هر جور که راحتی

منم بعد از اینکه دوستم معرفی کرد مدتها نرفتم بعد رفتم خیلی کمکم کرد

بچه ها خیلی با حرفاشون آروم میکنن همو 

خیلی مراقب خودت باش❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من ماه پیش پانچرداشتم که به خاطر اینکه تخمکام کم بودن خودم منصرف شدم انجام ندادم الان کیست دارم با ا ...

بله میتونه کیست رو از بین ببره ال دی خوردن باعث میشه تخمک هات هم آزاد نشه انشالا زمان پانکچر بیشتر داشته باشی

من تا الان فک‌کنم نزدیک ۱۵بار سونو‌رفتم 🤭راستی برای تاریخ زایمان باید دوباره سونو بریم تو چند هفتگی ...

سلام.به خاطر حرکت جنین زود زود رفتی سونو؟.من همش نگران میشم.ولی خب یه جورایی با خورد و خوراک و کارای دیگه وادارش میکنم حرکت کنه.یه روز حرکتش خوبه یه روز کم.همش نگران میشم.ولی سونو نمیرم.شما درمانگاه میری یا بیمارستان؟

خدایا شکرت  
نمیدونم والا. من خود درمانی رو توصیه نمیکنم. اگه به دکترت اعتماد داری طبق تشخیص دکترت پیش برو.

باشه عزیزم آره منطقیشم همینه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن