2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
دارچین جون دکتر اولت کی بود همون ابن سینا بود اولی هم؟ از خودت از دکتر طرازی خواستی سیکل لانگ فریز ب ...

اولی دکتر مختار بود. از همون ابن سینا. الان تو مام هم هست. 

تشخیص دکتر بود عزیزم. من که سر در نمیارم 😀

بنظرتون ون برای تنبلی تخمدان و چسبندگی لوله برم پیشش؟ دکتر با حوصله ایه؟ خوب وقت برای بیمار توی این ...

عزیزم من نمیدونم تو زمینه شما چطوره. دکتر با حوصله ایه اما سیستم ابن سینا کلا یکم سریعه. نمیتونی راحت بشینی سه ساعت با دکتر صحبت کنی. باید سوالهاتو اماده کرده باشی و زود بپرسی اون وقت برات توضیح میده. 

تو مطبش ولی خیلی ریلکس بهت فرصت میده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد واینانداری؟تخمکات زیادبودن

درد دارم یه مقدار شکم درد دارم. کلا شکمم رفته تو😑دو تیکه شده شکمم😂نمیدونم عزیزم دقیقا چند تا شد. ولی تو سونوی قبلی ۱۶ تا بود. اومدم بیرون هم گفت هایپر نشدی نزدیکش بودین. من و دو نفر دیگه. عددشو نگفتن☹️ خدا کنه جنین داشته باشم بعد این همه درد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من دیروز داپلر ۶۷۰دادم ☹☹خدایی زیاده تا الان حدود ۱۰تومن پول سونو وازمایش دادم 

برای من که دوبله 🤣 تا الان ۳ تومن پول سونوشونو دادم فقط😅 

آمنیو هم فعلا ۳۷۰۰ دادم تازه احتمالا باید ۹ تومن بیاد روش!! نمیدونم هنوز 🙄

اولی دکتر مختار بود. از همون ابن سینا. الان تو مام هم هست.  تشخیص دکتر بود عزیزم. من که س ...

مرسی عزیزم منم چون واقعا سر در نمیارم و بلد نیستم نگران این بودم پس منم به خودش میسپارم. خدا دوقلوهاتو برات حفظ کنه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چقدر زیاد ازمایشاتون چجوربود؟ من همه چی خوب بود نکنه دکتر یادش رفته؟

عزیزم نگران نباش . هیچ وقت خودتو با بقیه مقایسه نکن. منم فقط روزی یه شیاف و اسید فولیک و آ اس آ داشتم بخاطر مشکل انعقاد خونم . حتما دکترت لازم ندونسته. ان شاالله مثبت میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برا شما چنده . من ۱۳۴ ؟ واقعا  خواستم‌امروز دخترممو ببرم بیرون جای خلوت ، یه هوایی بخوره . اصل ...

عزيزم براي من اولين بار ٣٠٠ و خورده اي بود خيلي بالا بود نه گلم ربطي نداره خيالت راحت باشه فقط براي بارداري بايد قرص بخوري كه خدايي نكرده رحم جنينو پس نزنه

خداياشكرت....❤️ 
برای من که دوبله 🤣 تا الان ۳ تومن پول سونوشونو دادم فقط😅  آمنیو هم فعلا ۳۷۰۰ دادم تازه احتما ...

ارهههه دیگه دوبرابر باید بدی ..حالا بدنیا بیان ماهی دوتومن باید پوشک بخری 😃😃😃بقیه رو فاکتورمیگیرم 😂😂

من دیروز داپلر ۶۷۰دادم ☹☹خدایی زیاده تا الان حدود ۱۰تومن پول سونو وازمایش دادم 

برای ان تی چقد هزینه دادین ؟ داپلر هزینش جداس؟؟؟😶😶😶😶

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
اول تا سوم پری باید بری سنو میکنه ودارو میده 

سلام عزیزم میشه یه سوال ازت بپرسم من روز پانکچر ۵۷۰۰ به صندوق پرداخت کردم بعد دوباره یه یک میلیونی واسه فریز الان روز انتقال دوباره بایدهزینه انتقال رو جدا پرداخت کنم یا با اون ۵۷۰۰ حساب میشه برای شما چه جوری بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷