2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید شوهر بی لیاقت من

100 بازدید | 20 پست

شوهرم از سر کار اومده اخمالو، سلام بهش دادم گرم

بعد دیدم میخواد فوتبال ببینه دخترمو بردم تو اتاق شام شوهرمم بهش دادم به غذا کلی غر زد ، دخترم نخوابید اومدیم پذیرایی ، خواستم میوه بیارم دیدم چشم دخترم قرمزه ، سه سالشه ، مریضه ، خواستم قطره بریزم توش ، اخه وقتی مریض شده خیلی لوس شده ناز کش می خواد دراز کشیدم روش صورت تو صورت نازش میکردم موهاشو بوس میکردم ، شوهرم برگشته میگه واسه چی اینطوری میکنی ادا چرا در میاری باشو بابا ، بگما اصلا به رابطه منو دخترم حسود نیس فقط نمیخواد من پیش بچم باشم برای اذیت کردن من ، منم گفتم جرا چیشده مگه دارم با بچه حرف میزنم دیگه میخوام قطره بریزم تو چشمش  ، شروع کرد فوش دادن ، منم گفتم چیه باز واسه چی به من گیر میدی دوباره با بچه بدم یه چی میگی خوبم یه چی میگی ، من چی کار کنم خب اگه سرکارت مشکلیه حرف بزنیم ، بدتر بحث کرد شوهر من عادت داره به جای حرف زدن و درد دل منو خورد و خاکشیر کنه منو گریه بندازه اروم بشه ، انگار لذت میبره انگار شیزوفرنی داره  ، منم به خاطر ارامش دخترم سکوت کردم گفتم مریضه ناراحت نشه ، یهو دخترم گفت بابا ساکت ، بست دهنشو ، رفتم براشون میوه اوردم ، به شوهرم لبو اوردم ، یهو لبو رو دید دوباره یادش افتاد ، میگه دیگه اخرین بارته واسه خونه خرید میکنی ، چیزی نبینم بخریا ، همه ی خریدا باید از ف. ی . ل. ت. ر من رد بشه ، اشغال خور 😞 غلط میکنی خرید می کنی ، چند مدتیه من نصف خریدارو میکنم همشم بدون کم و کاست استفاده میکنه به خاطر راحتیه خودش ،  بعد دوباره فوش

من فقط میخواستم کمکش کنم بار کاراش کم بشه فقط فقط به کارش برسه بره سرکار ، تمام مسولیت خونه و بچه و خرید و چند درصد از کاراش با من بود ، گفتم کمتر خسته بشه ، خاک بر سرم اشتباه کردم 

بعد میگه پولی که تو حسابته بزن به کارتم نمیخوام پول داشته باشی زود ، حالم بهم خورد ، پولی که میده تمامش خرج دخترم و خونه میشه من خودم خیلی خیلی کم خرج میکنم فقط خونه و دخترم 

سریع زدم به کارتش 

خیلی بده ادم لیاقت نداشته باشه یکی دستشو بگیره کمکش کنه باید زیر بار مسولیت له بشه تا بفهمه ، بعد به من میگه جو گیر شدی 

خیلی اعصابم خورده

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا شفاش بده . مردک چش بوده نصف شبی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
کامل نخوندم بی لیاقتتر از شوهر منه ‌ ک با کم خوری کم‌پوشی براش دوسال نشده خونه خریدم و همه جا پشت سر ...

دقیقا مثل شوهر تو ئه

چقدر بدبختیم ما

من چند سال تمام تنها.بودم که اقا کار کنه به همه چی برسه شد نتیجس

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
کامل نخوندم بی لیاقتتر از شوهر منه ‌ ک با کم خوری کم‌پوشی براش دوسال نشده خونه خریدم و همه جا پشت سر ...

توروخدانکنید نکنید ک قدرنمیدونن فردا میگن من ازت خواستم یامیگن مگه چی کم گداشتم برات شعودندارن

همیشه اینطوری اخلاقش؟؟؟؟ اگرن حس میکنم یچیزیش هست مشخص داره بهانه میگیره

اینطوریه اولین بارش نیس خیلی خستم از رفتاراش

مطمئنی خانواده ای کسی پرش نمیکنه مه اینطوری بپره بهت پولاتم بگیره؟

والا اون جز خودش کسی رو ادم حساب نمیکنه 

همه بدن اون خوبه فقط

توروخدانکنید نکنید ک قدرنمیدونن فردا میگن من ازت خواستم یامیگن مگه چی کم گداشتم برات شعودندارن

کاملا به این حرفا رسیدم ماه بعد میشه دوسال عروسی کردیم خیلی سرد شدم ازش ولی چاره چیه یه ور قضیه خودم هستم تا کی مستاجری و قسطاش...لااقل این استرسو از سرم انداختم

خب دیگ بیشعوره عزیزم واسه ارامش خودت وقتی میبینی سگ میشه خودتومشغول یکاری کن محلش نده

اون دوتا کار اخرو به خاطر بی محلیه من انجام داد تا من بیشتر به بشم 

فقط به خاطر دخترم مهر سکوت زدم تو دهنم

خدا شفاش بده . مردک چش بوده نصف شبی

کم داره خواهر کم

صبح تا شب که نیس شبم که میاد اینطور