2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها سلام خوبین  از ستاره  خبر دارین که ۳تا جنین باردارشد دکتر کفت یکیش باید ریداکت بشه ...

سلام عزیزم اره خوبه الان دوتا جنین داره البته تا یه ماه پیش که خبرشو داشتم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والافرتیل سی ام هم اثرنکرد.  اره دیگه مدل ای یوای یعنی قبل انتقال بهم کلومیفن واینچیزابدن ج ...

باشه ایشالله که نتیجه میگیری گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ایشالا به سلامتی به دنیا بیاری دوتا دخملای نازتو عزیزم....دارچین جون یه سوال...شما انتقال اولت که من ...

ممنون عزیزم. انشالله به زودی برای شما هم مثبت میشه❤️

راستش روش انتقال که فرقی نداره. در واقع همون داروهای قبل انتقال مهمه که فرق داشت. البته من با دکتر اولم فرش انتقال دادم و فرصت داروی زیاد نبود اما با دکتر دوم سیکل لانگ فریز.

بعدم عزیزم همه چیزهایی که در مورد شما هست تو پرونده نوشته شده و دکتر اولتون هم شمای نوعی رو اصلا نمیشناسه و چیزی خاطرش نیست. همون پرونده هم میره دست دکتر دوم. دکتر دوم من کلی آزمایش برام نوشت بعد منفی شدن و بر اساس اونا دارو داد. شاید دکتر اول هم این کارها رو میکرد، ولی من دیگه بهش اعتماد نداشتم. به نظرم شما هم اگه اعتماد نداری عوض کن. 

منم ذخیرم0/8شده. دیگه گفت اینبارمدل ای یوای میریم جلو دید چقدر ناراحتم چون من حالت عادی بدون اون است ...

😅😅😅😅استردیول کوفتی چه باحال گفتی .....اره والله این استردیول با ما سر ناسازگاری داره.....ایشاله که نتیجه میگیری ...خودت تا حال لتروزول نخوردی یا کلومفین که بخوای طبیعی اقدام کنی؟

پروانه جان هزینه تعیین‌جنسیت توی ابن سینا ب من گفتن ۱۸ تومنه . عزیزم چقدر شما خرج کردی ؟ از اول تا آ ...

والله من موبه مونوشتم بت تقویتی وهمه چیز والبته تعیین جنسیت ۹ جنین وفریز ۳۰ تومن شد بابا الکی میگن ۱۸ خیلی چیزارو حساب نمیکنن تقویتی فریز ازمایش کرونا 

نیلدا زدم تو اینترنت نوشته سرطان و دیابت نوع ۱ و ...  یعنی یکی از اینارو دارم ؟

عزيزم اينچه حرفيه اخه من ٧ ساله انتي تي پي او وحشتناك بالا دارم الان سه ماهه دارم پردنيزولون ميخورم براي اي وي اف. حتما به دكترت تاكيد كن روي اين موضوع. چيزي نيست نگران نباش 

خداياشكرت....❤️ 
سلام. دوستای گلم من امروز پانکچر داشتم. الان در حد چند قطره خونریزی کردم. ایرادی داره؟

خونریزی گفتن اگه زیادشد زنگ بزرن دکترت بپرس ولی اگه کمه عادیه من تا دوروزبعدش داشتم.بخاطر جای سوزنیه که واردمیکنن

یا رب العالمین
خونریزی گفتن اگه زیادشد زنگ بزرن دکترت بپرس ولی اگه کمه عادیه من تا دوروزبعدش داشتم.بخاطر جای سوزنیه ...

ممنون گلم جواب دادی. من در حد چند قطره است🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
متوجه نشدم چی نوشتی ؟ من tpo بالاس اینجا خانوما گفتن با قرص کنترل میشه  

عزیزم یه تصحیح کنم، tpo با قرص خیلی کم پایین میاد. اما مشکلی که ممکنه ایجاد کنه راحت قابل کنترله. کلا مفهومش اینه که نگران نباش 😅

عزيزم اينچه حرفيه اخه من ٧ ساله انتي تي پي او وحشتناك بالا دارم الان سه ماهه دارم پردنيزولون ميخورم ...

برا شما چنده . من ۱۳۴ ؟ واقعا 

خواستم‌امروز دخترممو ببرم بیرون جای خلوت ، یه هوایی بخوره . اصلا نتونستم‌همین جوری افتادم روی تخت 

ببین مثلا من گردنم گرفته الان حدود ۲۰ روزه که درد میکنه یا آلرژی میگیرم به زور خوب میشم ربطی داره ؟

خدای من خدای معجزه هاست .