2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مامان‌هایی که دوقلو باردارید. میشه بگید استراحتتون در چه حده؟ من هفته‌ای یه بار باید حضوری برم محل ...

عزیزم راستشو بخوای من اصلا استراحت ندارم. خودم هر روز غذا درست می کنم، خونه تمیز میکنم، حتی خرید میرم تا هفته پیش رانندگی هم می کردم اما بار سنگین بلند نمی کنم و جارو برقی هم نمی کشم. صبح که از خواب بیدار میشم تا شب هم اصلا دراز نمی کشم فقط وسطای کارم می شینم اونم تازگیها که یه کمی سنگین شدم. پیاده روی هم هفته ایی ۲-۳ بار اگه بتونم میرم. این وضعیت استراحته منه البته چون من هیچ کمکی ندارم و فقط خودم باید کارای خودمو انجام بدم.

نگران نباش منم از این دردها زیاد دارم از دکتر سوال کردم هیچی نیست البته اگر با استراحت خوب بشه. چون ما دوقلو بارداریم طبیعتا فشار به ارگانهای داخلی بیشتر از تک قلوهاست و این باعث درد میشه. ایشالله که نی نی هاتو صحیح و سالم به دنیا میاری.

@nazaniin۷۴     @لی_لا1     سلام عزیزانم خوبین؟؟؟نی نیتون خوبه انشاالله ام ...

عزیزم نگران نباش آجیل وتخم مرغ اب پز صبحانه بخور شیر و خرما. خیل تاثیر داره من با اینکه دو قلو بود و۳۲ هفته زایمان کردم یکی شون ۲کیلو ویکی ۲.۱۰۰ وزن داشتن جنین بیشتر هفته های آخر وزن میگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گریدabضعیفه؟من کلا سه تا جنین دارم یدونهab و دوتا b.هشت سلولی و شش سلولی.ب دکترم گفتم گریدشونو ...

عزیزم الان جنین های منم همینه سه تا نی جنین داشتم دو تا نی انتقال دادم ک همشون a بودن و بلاست کردن ک افت بتا داشتم الانم فقط یدونه نی دارم ک b   ab هستن میخوام بعد از عید انتقال بدم با دکتر عارفی اول گفت ضعیفه انتقال نمیدم بعد گفت اگه بخواس انتقال میدم حالا منم میخوام بدم

میشه دعا کنید برام فردا فولیکولام باشه😔

عزیزم زود بیا خبر بده چی شد نگرانیم منم فردا نوبت سونو دارم با علیرضایی روز 8پری خدا کنه فولی خوب باشه از نگرانی خواب به چشمم نمیره 

مورفولوژی شکل اسپرم هست ،تا حالا جنین انتقال دادی ؟هر دو بار گفتن باید بلاست بشه ؟ خودت دوست داری ا ...

مورفوشو تقریبا سالم بودن. جنین انتقال دادم دوبار اما نشد.دفعه ی اول بلاست نکردیم. دومین بار بلاست کردیم که چهارتاش پوچ شدن .علت این پوچ شدن و نفهمیدم شما میدونید???اهدای جنین نمیدونم چجوریه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مورفوشو تقریبا سالم بودن. جنین انتقال دادم دوبار اما نشد.دفعه ی اول بلاست نکردیم. دومین بار بلاست کر ...

نه عزیزم منم علت دقیق بلاست نشدن رو نمیدونم ولی خوب نظر بعضی پزشک ها اینه جنینی که بلاست نشه کیفیت نداره 

همسرت آزمایش دی اف آی داده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم منم علت دقیق بلاست نشدن رو نمیدونم ولی خوب نظر بعضی پزشک ها اینه جنینی که بلاست نشه کیفیت ن ...

نه عزیزم چی هست?

نه عزیزم چی هست?

آزمایش شکست dna اسپرم هست ،اگر درصدش بالا باشه ،جنین بلاست نمیشه و یا اینکه حاملگی اتفاق نمیافته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام گریدabضعیفه؟من کلا سه تا جنین دارم یدونهab و دوتا b.هشت سلولی و شش سلولی.ب دکترم گفتم گریدشونو ...

سلام

گرید رو از دکتر زنان پرسیدی یا جنین شناس؟ متخصص زنان درمورد کیفیت جنین چیزی نمی دونه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آزمایش شکست dna اسپرم هست ،اگر درصدش بالا باشه ،جنین بلاست نمیشه و یا اینکه حاملگی اتفاق نمیافته

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جوابمو دادید .الان جنین اهدایی چیه? ممکنه من بارداربشم بااین روش?

@nazaniin۷۴     @لی_لا1     سلام عزیزانم خوبین؟؟؟نی نیتون خوبه انشاالله ام ...

سلام عزیزم ببخشید که من جواب دادم .

هر روز تخم مرغ بخور . گوشت و مرغ و ماهی فراوووون بخور . سبزیجات خصوصا بروکلی . حبوبات فراوووون . آجیل خصوصا پسته و بادام و فندوق و گردو . هفته ای یکبار حتما آبگوشت درست کن بخور چون هم حبوبات داره هم گوشت و هم سیب زمینی کوبیده اش کن هم آب ابگوشت و بخور هم کوبیده رو . نگران نباش برای وزن گیری خیلی زمان داری . حال خود نی نی خوبه انشالا ؟ خطر رفع شده ؟

تازه وزن نی نی کم نیست . منم همین حدودا بودم دکترم نگفت کمه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جوابمو دادید .الان جنین اهدایی چیه? ممکنه من بارداربشم بااین روش?

خواهش عزیزم 

جنین اهدایی یعنی جنینی که متعلق به زوج دیگری باشه و فقط در رحم شما گذاشته میشه 

یه سری مراحل قانونی داره که باید طی بشه 

بله عزیزم احتمال بارداری با جنین اهدایی بالا هست 

واینکه فقط اسمش اهدایی هست و گرنه هزینه داره

عزیزم نگران نباش آجیل وتخم مرغ اب پز صبحانه بخور شیر و خرما. خیل تاثیر داره من با اینکه دو قلو بود و ...

عزیزم تو اون هفته زایمان کردید نی نی ها رفتن تو دستگاه ؟ آمپول بتامتازون هم زدید قبلش ؟ علت زایمان زودرس چی بود ؟

خواهش عزیزم   جنین اهدایی یعنی جنینی که متعلق به زوج دیگری باشه و فقط در رحم شما گذاشته م ...

لطف کردی عزیزم. هزینش خیلیه? مثلا چند