2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مبارکتون باشه این هاله یعنی مثبته گلم من سر دخترم با یه روز تاخیر بی بی این مدلی هاله اند ...

ممنون گلم

خدا دختر گلتو حفظ کنه زیر سایه پدر و مادر.

التماس دعا🙏

نه برامده و کبود  نیس ولی داخلش سفته.شما عفدنت کرد چکار کردی؟

خب احتمالش هیت عفونت نباشه و درد طبیعی باشه .به مرکزت حتما فردا بگو برا درد زیاد.

هیچی کل دوران انتقالم درگیر دکتر و بیمارستان و سونو بودم که اخرش سونو تایید کرد که ابسه کرده و عفونت داره پخش میشه خواستن جراحی کنن قبول نکردم بخاطر کرونا دیگه دارو دادن که با مرکز چک کردم داروها رو گفتن تو بارداری ممنوع نیست بخور . که استفاده کردم خدا رو شکر رفع شد عفونت. از وقتی هم مرکز گفت احتمالا ابسه کرده و برو دکتر هم امپول رو قطع کردن برام و روزی یه شیاف دادن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
 خب احتمالش هیت عفونت نباشه و درد طبیعی باشه .به مرکزت حتما فردا بگو برا درد زیاد. هیچی کل دور ...

امپولات چندتا بود؟شیاف چندبهت دادن؟

من روزی دوتا پروژسترون ۵۰ میزنم تویه سرنگ

یا رب العالمین
مال منم همش با هم فرق میکنه. هر کدوم تو یه هفته است

دکترم که چیز خاصی نگفت فقط گفت نی نیت ریزه

برای شما چقدر فرقشه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی شکرعزیزم خیلی خوشحال شدم عزیزم اگه قابل باشم واسه خودتو و تو دلیت دعا میکنم ❤❤❤

مرسي عزيزم. 

دعا كن برام بمونه.

من مشهدیم. روز تولد حضرت زهرا، رفتم حرم و رو به گنبد از ته دل دعا کردم واسه اونایی که بچه ندارند مخصوصا همه اعضای تاپیک خودمون که حاجت روا بشن.

نمیدونی هر وقت یکی از بچه ها مامان میشه چقدر خوشحال میشم.. آخه هممون هم دردیم و همدیگه رو درک میکنیم. خدا کنه هممون بزودی مامان بشیم.

من هفته بعد باید برم سونو . خداروشکر که خوبه نی نی شما . نگران نباش . یادم باشه حتما قدش رو بپرسم چو ...

به سلامتی عزیزم، منم قدش رو پرسیدم گفت. البته گفت حدودی، گفت چون صاف نیستن نمیشه دقیق گفت. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم