2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044850 بازدید | 684414 پست
مرسی عزیزمممم اونم خوبه  منم خوبم رگ سیاتیکم‌گرفته بود

مامان ماهک رگ سیاتیک از قبل سابقع داشتی ؟ منم الان ک باردارم بدتر شدم توچیکار کردی برا رگ سیاتیکت
ی

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همین نیم ساعت پیش بهم زنگ زد گفت نمیاد شنبه منم هفته پیش وقت گرفته بودم برای ۱۶ که گفت نمیاد ا ...

گلی جونم ابن سینا سریع وقت میده .....من یادمه دوسال پیش که رفتم البته تخمک اهدایی بودم گفتن یه سال دیگه میتونیم بهت وقت بدیم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
https://uupload.ir/files/20if_wp_13991211_14_21_05_pro.jpg

صورتیه مال امروز صبح.۴روز تاخیر پری

سفیده مال پریروز،۲روزتاخیر. بعد اینکه هاله افتاد پخش شد

تو عکس شاید مشخص نشه ولی هاله داشت.

امروزم بتا شد ۱۸ و مشکوک.

صورتیه مال امروز صبح.۴روز تاخیر پری سفیده مال پریروز،۲روزتاخیر. بعد اینکه هاله افتاد پخش شد تو عکس ...

وااای عزیزم انشالله که باردار شدی و بتا زود زود میره بالا 😍😍 مبارک باشه گلم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
هیچی شرایط خاصی نداره هر روزی بری میتونی بدی من ۲۲ دورم بودم فکر کنم ناشتا هم نبودم. آزمایش خونه. هز ...

عزیزم شما هم پیش زرنانی رفتی؟اخه بچه ها گفتن هزینه اش دو میلیونه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
صورتیه مال امروز صبح.۴روز تاخیر پری سفیده مال پریروز،۲روزتاخیر. بعد اینکه هاله افتاد پخش شد تو عکس ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه این هاله یعنی مثبته گلم من سر دخترم با یه روز تاخیر بی بی این مدلی هاله انداخت یه هفته از تاریخ پریودم که گذشت بتا دادم و عددش 225بود  خداروشکر دخترمم الان 9سالشه😊😍

ممنون عزیزم ازراهنماییت فقط یه سوال مگه رشد همشون یاید به یه اندازه باشه؟؟؟

نزدیک به هم باشه رشدشون عالیه دیگه همه رو میتونن بردارن. ولی برا من مثلا چند تا 17-18 یا 19 بودن چند تا 10 -11 ... اگه عمل کنن زودی دیگه اون ده و یازده رو نمیتونن رشد بدن و عملا بی فایده ان اونا. اگه عمل نکنن ک اونا رشد کنن، اون بزرگا ازاد میشن و از دست میرن. در هر حال یه چند تا فدای اون یکیا میشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پنجشنبه گلم

منم پنج شنبه اس

استرس دارم شدیییید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚