2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

عزیزززم،  انشالله به زودی زود مامان بشی. متاسفم، خیلی ناراحت شدم...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه دعا کنید برام فردا فولیکولام باشه😔

هستند حتما نگران نباش، بیخودی ذهنتو با این مورد آزار نده، احتمالش خیلییی کمه که چیزیشون شده باشه عزیزم

خانما انتقال چجوریه؟ میشه یکی یکم توضیح بده من فردا انتقال دارم

تا بخوای بجنبی تموم شده، خیلییی راحته. جمعا پنج دقیقه. فقط بعدش نیم ساعت دراز میکشی. مثانت رو هم زیاد پر نکن اذیت نشی. همون پنج دقیقه قبل دراز کشیدن یکی دو لیوان آب بخور

شادن جون نتونستم منشنت کنم منم امروز داپلر دادم ۳۱هفته و۲روز بودم سن جنبن ۳۰هفته و۵روز بود قدش ۳۸ونی ...

خداروشکر عزیزم نرماله همه چیش، وزنشم خوبه ماشاالله، برای من 400 گرم کم داشت

این سونو که میرم قد رو نمیزنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
با یه جین بچه شاد کنه🤓🤓🤓

وای احسنت به شما. من بعد منفی شدنم دیگه دین و ایمونم رو هوا بود....

کلا از وقتی درگیر این مساله ام هر چی میگذره از خدا دورتر میشم...

الان ۴ساله.....

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون دوستم. توکل میکنم به خدا.... کمی هم امید دارم واسه اینکه، پریشب یه بی بی گذاشتم هاله داشت خیل ...

الهی شکرعزیزم

خیلی خوشحال شدم عزیزم

اگه قابل باشم واسه خودتو و تو دلیت دعا میکنم ❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام خوبی چی شد رفتین سونو

سلام عزیزم. آره رفتم. خداروشکر دکتر سونو نسبتا راضی بود.‌ حالا فردا باید ببرم پیش دکترم. ۳۲ هفته و شش روز بودم طبق سونو. که دوروز کمتره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پناه بر خدا عزیزم برای من آب دورش 9 بود ولی دکتر سونو گفت خوبه نرماله، عمق عمیقترین پاکه هم 4 بود ...

واسه من اب دورش ۱۱ بود ولی نمیدونم تو این ۵ هفته کمتر شده یا نه. ولی شکمم کوچیکه با ابن که قبل بارداری شکم داشتم ولی الان شکمم به ۹ ماهه ها نمیخوره. دکتر شکم شمارو چجوری اندازه میگرفت ؟ میخوام خودم اندازه بگیرم ولی نمیدونم از کجا تا کجاعه. هرچند فردا سونو برم تکلیفم مشخص میشه ولی هر چی تو اینه شکممو میبینم میگم بچه کجای این جا شده اخه انقدر کوچیکه

هستند حتما نگران نباش، بیخودی ذهنتو با این مورد آزار نده، احتمالش خیلییی کمه که چیزیشون شده باشه عزی ...

ممنون مهربونم. مرسی که هستین🥰❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
راستش من اینقدر فکر وزنشم دیگه روی حرکتاش حساس نیستم😶 آخر هفته ی بعد برم سونو ببینم توی این دو هفته ...

برعکس من خیلی حساسم .انشالله وزنش بالارفته خیالت راحت میشه از این به بعد بارداریتو راحت طی میکنی