2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ب من گفتن دیگه قبل عید نمیان مرکز بعد عید میان که گفتم بعد عید چ تاریخی گفت ب ما چیزی نگفتن  ح ...

میدونی چیه من تصمیم داشتم برم مطبش ولی از یه طرف دو دل شدم اینجا مرکز ناباروریه بهتره نرفتم ولی چندتا از دوستان همین جا بودن که روز انتقال یا پانکچر طرازی نیومده و پزشک جایگزین اومده همین دو دلم میکنه و استرس میده. حالا الان با همسرم صحبت کردم میگه فردا برم با طرازی تا بعدش ببینیم عوض کنیم دکتر رو یا برم مطب

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
   فکر نمیکردم اینقدر داروها اثر داشته باشه دوبرابر کنه هنوزهم شک دارم ۱۵ تاتخمک بوده

نتیجه اینکه دکتر زنان مشتاق خوب نبوده.

نه فقط بخاطر تعداد بیشتر بخاطر اینکه چون تنبلی نداری نباید سینال تنها تجویز میکرد. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من بهم گفتن فردابرم انتقال از بیمارستان هم الان بهم زنگ زدن که فردا برم ولی جنین هامو پرسیدم چ ...

انشالله خوش خبر باشی گیسو جون بعد این همه سختی. توکل کن به خدا🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم منم مثل شمافکر کردم ۳تاانتقال دادم ۳تاشم گرفت ولی خیلی اذیت شدم استرس ریداکت و...الان برگردم ع ...

واي خدا يعني همه مراحل پراز استرسه ادم نميدونه تصميم درست چيه واقعا

خداياشكرت....❤️ 
اره خیلی بد ...به جز دکتر طرازی دیگه کدوم دکترا خوب هستن که شنبه باشن؟

نمیدونم کدوم دکتر شنبه هستش ولی من تحقیق کردم میگفتن انصاری پور. ظفردوست و ذنوبی خوبن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم ممنونم 😘من  ۶هفته و۲روز رفتم که فقط کیسه زرده وساک بود ۷هفته و۳روز رفتم هم جنین تشک ...

من میخام شش هفته و چهار روز برم بنظرت زوده,؟ سنو واژینال رفتی ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من میخام شش هفته و چهار روز برم بنظرت زوده,؟ سنو واژینال رفتی ؟

شما  میکرو کردی ؟ میکروییا جنین  زود تشکیل میشه من طبیعی باردارشدم تاریخ لقاح معلوم نبود ....به نظرم خوبه اون موقع ...ایشالا میری وقلب نینی نازتو میبینی 😍😍 من خودم پارسال باردارشده بودم ۶هفته و۳روز قلبشم تشکیل شده بود ...اولی تومطب واژینال بود که گفتم فقط ساک وکیسه زرده بود بعدی روشکمی بود 

این آزمایشا روتین هست؟همه مثل هم هستن؟میخواستم نظرش رو بدونم در مورد ذخیره و سونوهام و فیبرومم وازما ...

اگه مطمئنی میخای با دکتر طرازی انجام بدی، سوالاتت رو ویزیت دوم هم میتونی بپرسی دیر نمیشه

ویزیت اول همون آزمایشای روتین خون، ذخیره تخمدان و... اگه نیاز ب پاپ اسمیر باشه یا دستور عکس رنگی یا هیستروسونو و... رو برات مینویسه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻