2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره اونم‌تاثیر داره ولی خوب داروهای خارجی میگن تاثیرش بیشتره مامای دکترمم گفت پرگووریس خیلی بهتره

تعداد تخمك ها فقط بخاطر داروي خارجي بيشتر ميشه و دو پانكچر پشت هم اصلا عاملي در اين خصوص نيست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها حالم خیلی بده روز هفتمه رفتم سونو فقطچهارتا تخمک داشتم چرااااا    

عزیزم منم ۲ روز قبل پانکچر رفتم سونو گفت ۴تا تخمک بقیه ریز و بدرد نخور. روز ۱۴که پانکچر بود شده بود ۸تا که همش جنین شد. شما هنوز خیلی وقت داری. حتما بیشتر میشه👍

طبق سن خانوم و کیفیت جنین  اگه سنت بالا نباشه و کیفیت خوب باشه دوتا میذاره  برا چی میخوا ...

عزیزم یعنی سن بالاتر ۳ تا میزارن یا ۲ تا؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
تعداد تخمك ها فقط بخاطر داروي خارجي بيشتر ميشه و دو پانكچر پشت هم اصلا عاملي در اين خصوص نيست 

عزیزم من با پرگووریس فقط ۳تا تخمک داشتم

یه سال بعدش با سینال ایرانی ۸تا.

ایرانی واس من بهتر جواب داد

[QUOTE=179267857]عزیزم من با پرگووریس فقط ۳تا تخمک داشتم یه سال بعدش با سینال ایرانی ۸تا. ایرانی واس من بهتر جواب د ...[/QUOTEچرا این قدر کم جواب داد برا من به دکترگفتم کنسل کنم گفت نه خیلی ناراحتم

نگران نباش ۲،۳روز اول طبیعیه. معمولا خیلیا داشتن. مربوط به دستکاری رحم هستش.

ممنون عزیزم انشالله که خیره . با هر تغییری آدم میترسه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نمیدونی چیکار میشه کرد تو این چندروز باقیمانده؟؟

من از ترس اینکه تخمکا ازاد نشن زیاد فعالیت نداشتم.چون تخمدونام خیلی درد داشت.ورزش و پیاده روی رو تعطیل کردم. خودتو تقویت کن. گرمی جات خوبه.من خودم تغذیه خاصی نداشتم.

خدارو شکر بعد پانکچر هم هیچ مشکلی نداشتم.

توکل کن به خدا. البته ادم استرس اینو داره که روز پانکچر چند تا تخمک داره.

امیدوارم اوضاع بر وفق مرادت پیش بره😊

خانما رشد تخمک ها باید همشون به یک اندازه باشن؟؟؟

به عزیزم باید یه جوری رشد کنن که توی یه رنج باشن 

مثلا تعداد بیشترشون تو یه روز خاص بین ۱۶ تا ۲۰ باشن ، یکی ۱۰ نباشه یکی ۱۹ 

امیدوارم تونسته باشم قشنگ توضیح بدم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
من از ترس اینکه تخمکا ازاد نشن زیاد فعالیت نداشتم.چون تخمدونام خیلی درد داشت.ورزش و پیاده روی رو تعط ...

چقدر زندگی غیر قابل پیش بینیه هشت نه سال خودمو گول زدم ک نه من طبیعی میشم ...بعد ک خودمو قانع کردم برای میکرو میگفتم حتما عالی پیش میره با تخمک هاو جنین های زیاد...خسته ام خیلی....ممنون بانو