2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684416 پست
وااااای یعنی ممکنه.؟بی بی که مثبت شد خیلی خوشحال شدم. گفتم بعد دو تا انتقال منفی و اون همه دارو و ام ...

ببین اگه بخام داستان خودمو برات بگما شوکه میشی بارداری من معجزس اونجای ک ناامیدی خدا برات درای رحمتو باز میکنه تیکرمو ببین من الان شش هفته و سه روزمه باورم نمیشه حاملم شاید بنظرت مسخره بیاد هربار بی بی چک میزنم ببینم واقعیه یا نه از بس ک غافلگیر شدم من انتقال منفی داشتم بعد اون عوارض پانکچر ی بلایی ب سرم اورده ک دو دقیقه نمیتونم سرپا واسم جیغ میزنم 

ی ساعت دیگه اذان وضو بگیر بشین پای سجاده با خدا حرف بزن بگو همین بچه رو بهت ببخش و مادر بشی امیدوارم خدا به دلت نگاه کنه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم سوند وچیکارکردی اذیت شدی؟ بی حسی چطوربود ؟ ببخشید سوالام زیادشد اطلاعات جمع کنم واسه اینده 😃

واییی سوند و که نگووووو😁😁😁ولی یه دقیقه س گفتم بعد بی حسی میشه گفت اینجا بهتر کسی نیست ولی تو اتاق عمل شلوغه همه هستن منم گفتم پس بزار بی حسیممم خوب بود 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزممم ممنون خیلی حس قشنگی قسمت همه ایشالاااا

سلام مامانی 

دردات بهتر شده . پسری خوبه , مامان ماهک امپول بی حسی دردناکه ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
زنگ زدم عزیزم مرسی که گفتی قبول نمیکرد خیلی خواهش کردم  گفت میتونی بیای

خب خدا رو شکر. والا عجیبه قبول نکرده خب کم کاری از خودشونه. تازه خودش به من گفت اگه میخوای فردا بیا. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته. سومین پریود بعد انتقال منفی که اگه پری میشدم باید میرف ...

وای خدا یعنی بارداری انشالله که بارداری عزیزم خدا انشالله که معجزشو بهت نشون بده😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
صحبت کردم عزیزم گفت داروهاتو قطع کن تا پریود بشی و اینکه هفته بعد تست بتا بده که منفی بشه کامل 

ان شاالله که بهترین ها مقدر شده براتون . قطعاااا رشدمون تو همین بوده. خدا خیر محضه و جز خیر برا بنده اش نمی خواد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مامانی  دردات بهتر شده . پسری خوبه , مامان ماهک امپول بی حسی دردناکه ؟

سلام عزیزممم بهترم والا بی حسی نمی دونم چرا می گفت عضلت سفت شده فک کرد ورزشکارم خواستم نگم ولی میگم😁😁سوزنش تا خورد نشد خیلی درد کشیدم سوزن کلفتر اورد هی تکون داد خلاصه بی خیال گذشت 

ولی پسریم خ به🤗🤗

تبریک میگم عزیزم، خدارو شکر که به سلامتی زایمان کردید، نی نی چطوره؟ خودت خوبی؟ 

مرسی عزیزمممم اونم خوبه 

منم خوبم رگ سیاتیکم‌گرفته بود 

ببین اگه بخام داستان خودمو برات بگما شوکه میشی بارداری من معجزس اونجای ک ناامیدی خدا برات درای رحمتو ...

عزیزم. ان شالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه.❤

ممنونم. توکل به خدا. 🌹🙏