2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته. سومین پریود بعد انتقال منفی که اگه پری میشدم باید میرف ...

عزیزم الهی حتما بارداری دیگه دیر لانه گزینی کرده که بتات پایینه انشالله دو روز دیگه تکرار میکنی و بتات دوبرابر شده . مشکلتون چی بود که میخواستید آی وی اف کنید گلم؟ 

انشالله مامان داری میشی به امید خدا.

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان امروز ۴روز از موعد پریودم گذشته. سومین پریود بعد انتقال منفی که اگه پری میشدم باید میرف ...

مامان شدی رفت 😍😍😍لانه گزینی دیر شده برای همین بتات اینجوریه شما سه روز دیگه تکرار کن بالاس

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم الهی حتما بارداری دیگه دیر لانه گزینی کرده که بتات پایینه انشالله دو روز دیگه تکرار میکنی و بت ...

مرسی عزیزم.خدا کنه. خیلی امیدوار شده بودم. التماس دعا دارم🙏

من اندومتریوز و چسبندگی یکی از لوله هام...

...یعنی بتا میره بالا؟

راستی من نه انوکسا دارم نه پروژسترون. شاید بخاطر این مشکل ایجاد شده.

سر در گم شدم🙄😶

به هر حال التماس دعا دارم...

خانما من بعد پانکچر هنوز خونریزی دارم‌کمه فردا انتقال دارم مشکلی نداره؟

حتما به دکترت بگو عزیزم

خیلی مهمه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مبارکه عزیزم 

چقدر خوب خدارو هزار مرتبه شکر

مثبته عزیزم

واسه دوستمم چند روز پیش ۲۴ شد 

تکرار کرد بالا رفته بود خداروشکر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مامان شدی رفت 😍😍😍لانه گزینی دیر شده برای همین بتات اینجوریه شما سه روز دیگه تکرار کن بالاس

وااااای یعنی ممکنه.؟بی بی که مثبت شد خیلی خوشحال شدم. گفتم بعد دو تا انتقال منفی و اون همه دارو و امپولای دردناک، خدا دلش برام سوخته و معجزه کرده برام.

بعد این بتای مشکوک😶

به به مبارکه عزیزم. انشالله پر روزی باشه و قدمش خیر و به ناز پدر مادر بزرگ بشه. امیدوارم خودتم دوره ...

سلام عزیزم مرسی ایشالا زودی نوبت خودته که نی نی رو بغل کنی 🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مامان ماهک جون کلی تبریک میگم. ایشالله پسر گلت همیشه سلامت باشه و غم دنیا رو نبینه     ...

سلام عزیزممم ممنون خیلی حس قشنگی قسمت همه ایشالاااا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکه عزیزم  چقدر خوب خدارو هزار مرتبه شکر مثبته عزیزم واسه دوستمم چند روز پیش ۲۴ شد  ...

ممنون دوستم. توکل میکنم به خدا....

کمی هم امید دارم واسه اینکه، پریشب یه بی بی گذاشتم هاله داشت خیلی کم بعد ۱۵دقیقه. امروز بلافاصله بی بی هاله انداخت بعدش پر رنگ تر شد.فرض رو بر این گذاشتم که بتا رفته بالا.....

چقدر خوب که شما دوستان رو دارم.

الان بهتر شدم.

بعد جواب آز کلی گریه کردم....