2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره سونو میکنن تخمک هارا با سونو خارج میکنه

الان شوهرم تونست شماره ی دکتر رو بگیره. دکتر باهام حرف زد. گفت فردا قبل عمل سونوت میکنم اگه فولیکول داشتی شوهرت جراحی بشه. من با اون ترشح سنگین احتمالا فولیکول از دست دادم. تا خدا چی میخواد

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،من ذخیره تخمک کمی دارم،از طرفی موقع پانکچر از ۱۲ تخمک ،۵ تاش جنین شد،قبلا هم از ۱۱ تا،۲ تا در اومد،حالا سوال من اینه هیچ راهی نداره که همه تخمک هام با کیفیت بشن و تبدیل به جنین بشن؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
الان شوهرم تونست شماره ی دکتر رو بگیره. دکتر باهام حرف زد. گفت فردا قبل عمل سونوت میکنم اگه فولیکول ...

ماهنده جون بخدا این استرس تاثیر خیلی بدتری از اون تا 2 قرص اشتباه میذاره

من موقع اخرین تزریق ستروتاید فهمیدم که این آمپول باید صبح تزریق میشده و با فاصله از آمپولای تحریک اما دیگه کاریش نمیشد کرد و سپردم به خودش خیلی اتفاقای بدی تو سیکل برام افتاد از پر شدن تانک فریز جنین مرکز بگیر تا ذاروهای اشتباهی که ماما برام تجویز کرد

با همه اینا 3 تا جنین برام تشکیل شد همشم با حرفای بچه های اینجا بود که آروم میشدم

باورکن استرس برات سمه حتی بیشتر از اون داروی اشتباه

دیگه بهش فکر نکن من مطمئنم کلی جنین برات تشکیل میشه و بعدا پشیمون میشی که انقدر خودتو و همسرت رو اذیت کردی

برات دعا میکنم اگه قابل باشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

در ضمن من مشکل خودایمنی هم دارم،زیر نظر دکتر زرنانی هستم،راستش نمیدونم با این مشکلاتی که دارم درسته که بازم تلاش کنم یا نه؟اصلا با شرایط من کسی هست که باردار شده باشه

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
ماهنده جون بخدا این استرس تاثیر خیلی بدتری از اون تا 2 قرص اشتباه میذاره من موقع اخرین تزریق ستروتا ...

اره عزیزم. سعی میکنم استرس نداشته باشم گلم. خیلی برام دعا کن. مادر شدی عزیزم؟ منم سپردم به خدا. لایق هستی حتما با این قلب مهربونت❤️

سلام دوستان،من ذخیره تخمک کمی دارم،از طرفی موقع پانکچر از ۱۲ تخمک ،۵ تاش جنین شد،قبلا هم از ۱۱ تا،۲ ...

عزیزم قبل پانکچر رژیم رعایت کن و مولتی ویتامین بخور و ورزش کن. توکل بر خدا جواب میگیری

بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲۳ انتقال ۳۸۹ هستم و این نشونه سقطه

انشاالله انتقال بعدی بعد از تعطیلات🙏🙏🙏🙏