2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم. سعی میکنم استرس نداشته باشم گلم. خیلی برام دعا کن. مادر شدی عزیزم؟ منم سپردم به خدا. لایق ...

افرین دختر خوب، یه مامان قوی باش 

امروز روز 8 انتقالم ایشالله با دعاهای شما بشم

مرسی عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بیهوش کنن من از خدامه  نمیدونم دوراهی سختی قرار گرفتم هم دلم طبیعی میخاد هم سزارین بازم بب ...

من که پرسیدم گفتن انتخاب با خود مریضه که بیهوش بشه یا بی حس البته به خاطر کرونا گفتن بی حسی بهتره ولی اگه قبول کنن من بیهوشی ترجیح میدم

بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

متاسفم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چی بگم که بتونه کمی آرومت کنه اما مطمئنم خدا جور دیگه ای حتما دلت رو شاد میکنه یکم به خودت استراحت بده با اراده قوی شروع کن من شک ندارم سری دیگه مامان میشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم مثل شما کلا ۵کیلو اضاف کردم اما تو سونو وزنش خوب بود  منم وقتی دراز میکشم شکمم کج میشه&nbs ...

خوب واسه منم کامل از زیره سینه نیست ولی نزدیکه به نظرم الکی حساس شدی تو تازه سونو بودی همه چیز اوکی بوده نگران نباش دیگه زیاد نمونده که. منم فردا میدم سونو ببینم وضعیتم چجوری امیدوارم آب دورش و وزنش اوکی باشه. آخه من به خاطر وضعیتم نمی تونستم مطب برم مجبور بودم ماما بیاد خونه ولی فردا میرم پیش دکترم

حس نامرئی بودن میکنم وقتی کسی جوابم و نمیده    

عزیزم برای تقویت میتونی مولتی ویتامین بخوری 

حسای بد رو از خودت دور کن و اصلا استرس نداشته باش 

قبل شروع سیکل حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی کن روزی حداقل 8 لیوان آب بخور گرمیجات هم زیاد مصرف کن

من خودم 3 تا جنین داشتم از 17 تا تخمک که یدونشم روز انتقال از فریز درنیومد راضیم به رضاش

منم مشکل خودایمنی داشتم که 1 ماه قبل از شروع سیکل انتقال واسم پردنیزولون تجویز شد

ایشالله نتیجه بگیری

عزیزم برای تقویت میتونی مولتی ویتامین بخوری  حسای بد رو از خودت دور کن و اصلا استرس نداشته باش ...

چند روز پیش رفتم پیش دکتر شفیقیان،به اصرار همسرم،ایشون گفتن کیوتن تخمک رو تقویت میکنه

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم .ان شالله به زودی زود خدای بزرگ دلت رو شاد کنه 💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دیگه نمیدونم پیش کدوم دکتر برم،در حال حاضر زیر نظر دکتر طرازی هستم،با ایشون ماه پیش انتقال داشتم و منفی شد،یه کم سرفه داشتم با خودم میگم شاید از سرفه بوده که منفی شد

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام عزیزم خوبی رفتی پیش طرازی مطب رفتی یا ابن سینا ؟؟ کلا بهت چی گفت کی میخواد پانکچرتو شروع کنه&nb ...

سلام گلم نرفتم هنوز شنبه وقت دارم که الان زنگ زدن گفتن نمیاد اگه میخوای با خودش ویزیت بشم فردا برم من فعلا ابن سینا میرم ولی حتما یه سری میخوام مطبشم برم. بهم گفت پانکچرم می افته واسه بعد عید چون گفت تعطیله مرکز. آزمایشای ایمنیم خدا رو شکر خوب بود ولی این یکی آزمایشم پرولاکتینم بالاس که باید دارو بده تا بیاد پایین.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الان شوهرم تونست شماره ی دکتر رو بگیره. دکتر باهام حرف زد. گفت فردا قبل عمل سونوت میکنم اگه فولیکول ...

سلام ماهنده جون، نگران نباش، معمولا تو مراکز اول شما عمل میشی، اگر تخمک داشته باشی همسرت عمل میشه

زدم نیست . فک کنم هنوز آپلود نکردن عزیزم توی میکرو میشه تعیین جنسیتم انجام داد ؟

آره میشه عزیزم ولی باید شرایط اسپرم همسرتم خوب باشه تا عالی جواب بگیری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چند روز پیش رفتم پیش دکتر شفیقیان،به اصرار همسرم،ایشون گفتن کیوتن تخمک رو تقویت میکنه

بله کیوتن خوبه

در کنارش میتوتید اگر پیدا کردید  قرص مولتی ویتامین پرگناکر کانسپشن رو برای خودتون بگیرید یه مولتی ویتامین قبل بارداریه