2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزان  من شنبه ایشالا برای دکتر طرازی و امیر جنتی نوبت دارم حالا چندتا سوال دارم میشه هر ...

سلام عزیزم هزینه ویزیت هست40تومن  اگه سونو لازم باشی55تومن ازمایش دی اف ای نزدیک.200فک کنم بشه دقیق یادم نیست ویزیت همسرتونم هست اونم نمی دونم یادم رفت حالا شما 40در نظر بگیر بعد اگه دارو بده بهتون که داروها یه کم هزینه اش بالاست بستگی داره چی بنویسه برای  هر دوتون اگه ازمایش خون یا پاپ اسمی یا عکس رنگی داری با خودت ببر که اگه نداشته باشی این ازمایشارو برات مینویسه ازمایش دی اف ای هم زود اومد برای ما 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تا ساعت ۴صبر کنیم بعد دکتر هست که مجدد ویزیت کنه؟

اره هست بعد حتما ناشتا باشید واسه ازمایش خون جواب ازمایش خون رو می تونید از تو سایت نگاه کنید ولی اسپرم حضوری هست روزی که برای بار دوم نوبت دارید برید بگیرید حضوری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اینا بدون دفترچه بود هزینه ها؟ جواب آزمایش خون کی میاد؟ مهم نیست چه روزی از سیکل باشه؟ برای دی اف ...

با دفترچه بیمه بود برای دی اف ای مرد باید سه روز تخلیه اسپرم نداشته باشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
جواب ازمایش خون و اسپرم همون روز میاد؟ ما دفترچه نداریم مثلا جواب ازمایش دی اف ای که چند روز بعد م ...

عزیزم جواب اسپرم بعد چند ساعت میاد میتونی بمونی بگیری سه تا ۵ روز قبلش ببخشید نباید انزال داشته باشه

ازمایش خون خودم بعد ۱۲ روز امروز جوابش آماده میشه 

البته میتونی اینترنتی هم جواب خودتو بگیری . دی اف ای رو نمیدونم چیه ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
باید ازمایش بدم تا مشخص بشه؟ ی ذره اندازه صدم با رنج نرمال فاصله داشتم. نگرانم ک طولانی خوردن مشکلی ...

آره آزمایش بده اگه جوابش خوب بود ادامه نده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست