2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم میکرو که میکنن ولی اول باید شما پانکچر کنید ببینید چند تا جنین تشکیل میشه بعد در خواست تعی ...

خدا خودش کمک کنه . شماهمسرت دارو خورد قبلش ؟ میگن فرتیل اید خیلی خوبه

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من خیلی ناراحتم. یادتونه من پریشب داروی اشتباه خوردم. من کلا سیکلم کوتاه هست. ۲۶ روزه هستم. اینو به ماماهای مرکز هم گفتم. سونوی اخر من به خاطر تعطیلات خورد به شنبه که روز یازدهم میشد برای من. دکتر فولیکولامو دید گفت هشت تا هر طرف داری ولی سایزشون بزرگه. ۱۸ به بالا. دوشنبه بیا برای پانکچر. باز رفتم پیش ماما. تا اون موقع از همه چیز مرکز راضی بودم. خیلی خوب مدیریت کرده بودن. ماما که دید دکتر خودم نیست با دکتر زنان هماهنگ کرد برای سه شنبه! گفتم دکتر بهم گفته فولیکول ها بزرگن دوشنبه بیا گفت نه ما دوباره باهاش الان صحبت کردیم که بندازه سه شنبه تو هم نترس ما الان بهت امپولی نگهدارنده رو برات باز مینویسم. منم ناچار قبول کردم. علاوه بر اون چون تعداد فولیکولام زیاد بود برام قرص کابرگولین نوشت فقط گفت روزی یکی بخور. سرش شلوغ بود بیشتر توضیح نداد. منم اومدم خونه شبش میخواستم این قرصه رو بخورم دیدم تو هر بسته دو تاست. سه بسته برام نوشته بود. منم به هوای اینکه داروهام تا روز پانکچر هست فقط گفتم حتما هر بسته واسه یک روزه. رفتم تو مقالات هم خوندم نوشته بود از دور نیم تجویز میکنن. حالا منم رو بسته دیدم بزرگ نوشته دوز نیم. دیگه دقت نکردم ریز نوشته دوز هر قرص نیمه. علاوه بر اون به ماما هم پیام دادم پرسیدم تو گروه اینجا هم پرسیدم هیچکس جواب نداد. منم کلا یک بسته رو خوردم. بعد از خوردن اون یک بسته دو ساعت بعد ترشح بسیار شدید سفید داشتم.  من تا اون روز ترشحات معمولی داشتم. یهو هم ماما و هم بچه ها پیام دادن که فقط باید یکی بخوری. فهمیدم چه خاکی به سر کردم و اشتباه خوردم. رفتم سرچ کردم دیدم این پرولاکتینو پایین میاره و کلا اثرات دارو رو کم میکنه و واسه افراد هایپر هست. نمیدونم چرا به من داد این ماما. خلاصه تا صبح هم تغییرات هورمونی داشتم و درست نخوابیدم. صبح رفتم مرکز اول اون یکدونه امپول مانع ازادسازی رو زدم بدنم اروم شد. بعد رفتم پیش ماما. ماما گفت الکی نگرانی و ترشح واسه سایز بزرگ فولیکول هستو اصلا به هیچ وجه سونو نیاز نداری برو ....خلاصه هرچی گفتم فایده نکرد منو فرستاد خونه. دیشب با یکی از دوستای نی نی سایت اشنا شدم گفتش که منم اینجوری شدم از پنج تا سه تا رو از دست دادم😣 حالا دیشب هم وقت زدن امپول ازاد سازی بود. دیکه شوهرم گفت بیا بزن. سه تا امپول بود. یکدونه نصفه hcg و دو تا دور ناف به اسم وریکوپپتایل. اومدم خونه الان دوباره ترشح خفیف دارم. نفخم و درد تخمدانم داره کم میشه. ممکنه به خاطر اون دارویی که اثرات داروها رو کم میکنه و من اشتباه دو تا خوردم و فرداش فقط یه امپول نگهدارنده زدم و کلا دوز دارو تو بدنم کم باشه و الان با این سه تا آمپول ازاد کننده با دوز بالا تخمک هام  تا قبل پانکچر ازاد بشه؟ شوهرمم انقدر اوضاعش خرابه قراره بیوپسی بشه. خلاصه الان موندیم تو آمپاس. الان میترسم فردا برم الکی بیهوشی بگیرم یا فولیکول ها کم باشه. هزینه ی بیخود و دو تا جراحی😭😭😭

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

سلام عزیزان 

من شنبه ایشالا برای دکتر طرازی و امیر جنتی نوبت دارم حالا چندتا سوال دارم میشه هرکس ابن سینا میره جوابمو بده 🙏🙏

برای ویزیت اول میخوام بیام چقدر هزینه لازم هست ؟

بعد اینکه شوهرم باید ازمایش دی اف ای بده باید ازقبل نوبت بگیرم ؟جوابش زود میاد ؟

@پاپیون__سفید    

@haniiijoooon    

[QUOTE=179216521]خدا خودش کمک کنه . شماهمسرت دارو خورد قبلش ؟ میگن فرتیل سری قبل نه زیاد فقط ویتامین ای و گرمیجات خورد ولی الان سلن پلاس ملواید و امپول hmg  داره  خودمونم گرده گل و ژل رویال گرفتیم استفاده میکنه حالا بعد عید مشخص میشه تاثیر داشته داروها یا نه

دفعه پیش گاندی میرفتم الان میرم پیش دکتر طرازی همسرمم اراسته

همسر منم میره اراسته . گفتم رفتی بگو برات سونو بنویسه ببین واریکوسل نداری . گفت ننوشته گفته فعلا دارو بخور 

سلام عزیزان  من شنبه ایشالا برای دکتر طرازی و امیر جنتی نوبت دارم حالا چندتا سوال دارم میشه هر ...

سلام عزیزم . خب ما روز اول هر دو رفتیم مشاوره ژنتیک و دکتر زنان و مردان 

همسرم آزمایش اسپرم داد و من آزمایش خون . با دفترچه نیروهای مسلح ۶۰۰ تومن کلا اون روز شد 

جواب ازمایش اومد و نیاز به تکرار داشت و دارو گرفت ۷۰۰ تومن دیگم شد . 

دوستان من خیلی ناراحتم. یادتونه من پریشب داروی اشتباه خوردم. من کلا سیکلم کوتاه هست. ۲۶ روزه هستم. ا ...

بچه ها اگه کسی نظری داره بگه لطفا چه خاکی به سر کنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزان  من شنبه ایشالا برای دکتر طرازی و امیر جنتی نوبت دارم حالا چندتا سوال دارم میشه هر ...

سلام من ابن سینا میرم برای وزیت زنان بدون سونو ۴۵ با سونو ۹۵ برای دکتر مردان هم ۴۵ ویزیت ازمایش رو یادم نیست چه قدر بود ولی فک نکنم زیاد بشه جواب ازمایش دی اف ای صبح ازمایش رو دادیم گفت بعد ظهر اماده میشه که ما نموندیم جواب رو بگیریم ما اگه راهتون دوره می تونید تا ساعت ۴ صبر کنید بعد جواب رو میدن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم . خب ما روز اول هر دو رفتیم مشاوره ژنتیک و دکتر زنان و مردان  همسرم آزمایش اسپرم دا ...

جواب ازمایش خون و اسپرم همون روز میاد؟

ما دفترچه نداریم

مثلا جواب ازمایش دی اف ای که چند روز بعد میاد دوباره باید برگردم تهران ؟

سلام من ابن سینا میرم برای وزیت زنان بدون سونو ۴۵ با سونو ۹۵ برای دکتر مردان هم ۴۵ ویزیت ازمایش رو ی ...

راستی ازمایش خونمون هم حدودا یه میلیون شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷