2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جونم جوجه. هزار ماشالا. خب خدارو شکر که نرماله همه چی. دقت کردی به هممون میگن وزن جوجه کمتره. وال ...

مرسی عزیزدلم اره جوجه های ۱۴۰۰ریزه ان 😁 بهم خبر بده ایشالا همه چی خوبه لیلاجون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم . خداروشکر که حال نی نی خوبه . پروتئین بیشتر بخور که نی نی وزن بگیره

مرسی عزیزم 😘راستش هرچی میخورم خودم عریض تر میشم تغذیه ام هم خیلی خوبه نمیدونم دیگه فسقلی چراوزن نمیگیره

اخ اره والا. نمیگذره. حالا آخراش دیرتر هم میگذره. منم تیکر مامان ماهک رو میدیدم همین حس رو داشتم. ان ...

وای انشالله برای هممون با خوشی همراه باشه. برای کسایی که هنوز نتیجه نگرفتن هم انشالله به زودی خبرهای خوب خوب بیاد ❤️❤️❤️

دکتر چیزی نگفت از واریکوسل .معاینه نکرده بود . ب نظرت این راهو برم یا نه ؟

ببین منم وقتی رفتم ابن سینا در مورد واریکوسل دکتر بهم چیزی نگفت بعد خودم تحقیق کردم دیدم افرادی که واریکوسل دارن تعداد وسرعت ومورفولوژی پایین هست بعد شوهرم رفت یه اورو لوژیست دیگه اون سونو نوشت وفهمید واریکوسل داره بعد از شیش ماه که از عملش گذشت ازمایش بهتر بود من طبیعی اقدام کردم بعد ۵ ماه باردار شدم ودخمل گلم بدنیا اومد بعد امسال دوباره شوهرم تو ابن سینا ازمایش داد دید برگشته بعد دکتر گفت شما چون می خواهید ای وی اف کنید نیاز به عمل نیست دارو داد برای سه ماه بعد وارد سیکل ای وی اف شدیم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
قدشو نگفتن من هر موقع رفتم فقط وزنش رو گفتن  راستی شکل شکمت چجوریه من شکمم با سینه هام خیلی فا ...

هه چرانگفتن قدشو ..شکمم گرده وسطه نه بالا نه پایین امروز دکتر سونو و گذاشت دقیقا رو خط برش سزارینم سرش پایینه پایینه ولی گفت جاش خوبه من سینه هامم بزرگ شدن اخه 

ببین منم وقتی رفتم ابن سینا در مورد واریکوسل دکتر بهم چیزی نگفت بعد خودم تحقیق کردم دیدم افرادی که و ...

الان ب نظرت بفرستم بره یه دکتر دیگه . 

الان دکتر اراسته بهش دارو داده ‌ الکارنتیتین و سلن پلاس و یه قرص مولتی که کیوتن داره

خدای من خدای معجزه هاست . 
چ خوب که تعیین جنسیت کردید منم میخواستم تعیین جنسیت کنم ولی مشکل همسرمو که فهمیدم منصرف شدم  حا ...

آره ولی کلا از ده تا تخمک چهار تا جنین تشکیل شد که دکتر گفت یکیش پسره سه تای دیگه دختر هستن وکیفیت چندانی ندارن بعدهمون یه دونه رو فریز کردن تا فروردین برام انتقال بدن دعا کن برام بمونه ❤

منم یه دختر دارم . فک کنم ما باید میکرو کنیم ؟ اینا که تحرک ندارن میکرو بهتره

اره عزیزم میکرو که میکنن ولی اول باید شما پانکچر کنید ببینید چند تا جنین تشکیل میشه بعد در خواست تعیین جنسیت بکنید من یه بار پانکچر شدم که 8تا تخمک خوب داشتم و میکرو کردم که یه دونه جنین فقط تشکیل شد که اونم فریز کردم و انتقال ندادم چون یه دونه جنین کلا ریسکه انتقالش 

ب نظرم وقتی تعداد جنینا زیاد بود اون موقع باید بگی که تعیین جنسیت میخوای یا نه 

الان ب نظرت بفرستم بره یه دکتر دیگه .  الان دکتر اراسته بهش دارو داده ‌ الکارنتیتین و سلن پلاس ...

به نظرم وایسا شاید دارو بخوره خوب بشه  ولی اگه برات مهمه بگو یه سونو بده به نظرم اونای که کم تحرکی دارن اکثرا جنینشون دختر هست مثل ما 

آره ولی کلا از ده تا تخمک چهار تا جنین تشکیل شد که دکتر گفت یکیش پسره سه تای دیگه دختر هستن وکیفیت چ ...

عزیزم ان شاءالله توکل بخدا که باردار میشید  

منم یه بار پانکچر شدم از 8تا تخمک فقط یه جنین داشتم که دیگه بعد از اون تصمیم گرفتم بیخیال تعیین جنسیت بشم ولی شکر خدا تعداد جنینای شما نسبت ب من خوب بود امید ب خدا ان شاءالله همونی که میخواییم بشه

عزیزم ان شاءالله توکل بخدا که باردار میشید   منم یه بار پانکچر شدم از 8تا تخمک فقط یه جنین داش ...

انشالله عزیزم نا امید نباش من سری قبل فقط دو تا جنین داشتم که پی جی دی کردم هر دوتاش دختر بودن شما دکترتون کیه