2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
واسه من پی چرا ننوشته اینا رو فقط ویتامین با استرادیول بهم گفت روز دهم بیا 

عزیزم خودتو با بقیه مقایسه نکن. پروژسترون که وقتی روزانتقالت مشخص شد برات تجویز میکنه. بقیش هم حتما نیاز نداشتی عزیزم. اگه لازم بدونه حتما برات تجویز میکنه. نگران نباش

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زوده هنوز

اینارو یه هفته قبل انتقال میده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

و یه موضوع دیگه

دکترت خودش صلاح میدونه چی خوبه چی بد هیچوقت پرس و جوی اضافه نکن که استرست بیشتر میشه

مثلا با خودت میگه چون من فلان دارو رو نداشتم حتما نمیگیره و این خودش کلی انرژی منفی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا رو شکر .از دستشویی فرنگی استفاده میکنی ؟غذا خودت درست میکنی ؟من کسی نمیدونه مجبورم غذا از بیرون ...

من سه روز اول استراحت بودم کار خونه نمیکردم غذا هم درس نمیکردم مامانمو با بهونه پیشم نگه داشتم اما دیگه بعد اون فقط مواظبم غذای آسون درس میکنم ظرفا هم همسرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین قطعا اگر شرایط مناسب باشه طبیعی بهتر هست ولی آگاهی کامل نیاز داره، اتفاقا ما ...

زینب جون یه سوال دارم ازت اگه میشه جوابمو بده من امروز ۱۳ پریود بودم رفتم دکتر عارفی سونو کرد گفتم فولیکل بالغ دارم برا اقدام گفت ندیدم ولی شریان های رحمی خوب بود وقتی شریان ها خوب باشه یعنی فولیکول داری حالا من نمیدونم از فردا دوفاستون بخورم یا نه اخه من بدون دوفاستون پری نمیشم چون تنبلی دارم به نظرت دوفاستون جلو ازاد شدن تخمک نمیگیره؟

اخه یه بار دکتر مینو طاهری گفت دوفاستون فقط بهت یه پریود مصنوعی میده و چون تو تنبلی داری تا بیای تخمک ازاد کنی با دوفاستون جلوشو میگیری ، برا همین من الان گیج شدم🤔 زینب جون چرا جواب منو ندادین😭

سلام شب بخیر 

خانوم ها من به حساب پریودی الان ۱۲ هفته و ۲ روزمه فردا میخوام برم ان تی ولی خودم دو دلم به خاطر اختلاف سونو نکنه من برم ۱۱ هفته بگه چیزی معلوم نشه آخه همیشه یه هفته اختلاف هست تو سونو 

کسی میتونه راهنمایی کنه به نظرتون نرم یه هفته دیگه صبر کنم 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
@زینبی_بابا       سلام زینبی جون میدونم این سوال الان زوده هفته ۳۳هستم و موقعی ...

عزیزم خانومایی ک با آی وی اف باردارشدن، میتونن طبیعی زایمان کنن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره سه شنبه گفتن برم انتقال اگه مثل دفعه قبلی نشم

نه فکرای خوب کن قطعا مثل قبل نمیشه

انشالله با بهترین کیفیت برات تشکیل شده تعدادشونم اینقدره👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻