2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
 ممنون عزیزم یعنی جای آسپرین و انوکسا رو عوض کنم؟ بازم سعی می کنم که با دکتر نصر به یه طریقی ت ...

آهان خب خدا رو شکر 

آره یعنی برای سه ماهه آخر انوکسا داشته باشی بهتره ولی باز از دکتر نصر بپرس حتما اینو 

خب خدا رو شکر دکترت عاقله، خیلی دوستان خارج از ایران از زایمان طبیعی اجباری تحت هر شرایطی ناراضی هستن، خوشحالم برای شما اجبار نکردن 

زینب جون بخیه من جذببه ولی درد وسوزش دارم روز ۷ هستم چقدر طول میکشه از تو جوش بخوره دکتر بهم سفالکسی ...

عزیزم زایمان کردین؟ 😍😍😍😍

والا همون حدود 10 روز هست، منم جذبی بود بخیه ام، ولی کلا سوزش و اینا زیاد داشتم چون پارسال موقع عمل سرماخوردم 🥴🥴🥴🥴 و بعد هم کلی سرفه داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زینب جون دکتر منم گفت شاید یه قلت دفع شد و بتات پایین اومده از امروز دوباره منم حالت تهوع شدید گ ...

خدا رو شکر عزیزم 😍 😍 😍 😍 

حالت تهوع خیلی سخته ولی واسه شما شده روزنه امید

منو بی خبر نذار گلی

ممنون الحمدالله نه والا رفتم عربالگری فقط گفت جفت یکیش خلفی یکیش اقدامیه ازمایشم دادم د۳ ام ۱۱ هست☹ا ...

عجب دو قلوهای وروجکی 😍😍😍♥️♥️♥️ 

هموگلوبین مهم هست عزیزم 

یادمه واسه من از هفته 16 آهن داد، که من چون تهوع شدید داشتم یه هفته دیرتر شروع کردم ولی گوشت خیلی مصرف داشتم

اره ۱۰۰ هست دفعه قبلی بعد پانکچر دکتر امپول داد روزی دوتا ولی گفتم شیاف بنویس امپول سختمه بعد روزی ۳ ...

ببین گلم راستش چون انتقال فرش هستی کاش از خودشون بپرسی راجع به شیاف و ریسک نکنی

میدونم آمپول خیلی سخته، خودم شیاف داشتم فقط و تنها موقع خونریزی و سرکلاژ آمپول زدم 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین قطعا اگر شرایط مناسب باشه طبیعی بهتر هست ولی آگاهی کامل نیاز داره، اتفاقا ما ...

من موقع عمل سرکلاژ بی حس شدم و دکتر واقعا بد زد برام از شانسم میترسم موقع سزارینم اون شیفت باشه منم خیلی میلرزیدم از ترس اما با اون تجربه ترسم چند برابر شده .

راستی ی سوال دیگه شماهم شکمت سفت میشد تو این هفته ها ؟وقتی راه‌میرم خصوصا سفت میشه 

هفته ۳۲هم رفتم سونو گفتم طول سرویکسو اندازه بگیرن گفت الان نمیشه چون سر بچه تو لگنه راست میگفت؟ اخه گفتم سرکلاژم‌ و گفت موقعیت بچه خوبع ولی من زیرقفسه سینم خالیه توهم زدم بچه خیلی رفته پایین 

ممنون عزیزم دعاکن خوب باشن مثل اوندفعه ضعیف نباشن

انشالله که خوبن . ببین از زینبی جون بپرس اون دوستم خیلی آب و نشاسته و ژله و فرنی با نشاسته و آب قلم خورد . ماشالله همون سری اولم گرفت 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم خوبی جوجو هات چطورن؟رفتم دکتر افتادم تو سبکل به امید خدا دارو فقط ویتامینeو ویتامینd و فمبورا ...

ای خوبیم ما 

ا خداروشکر عزیزم به سلامتی 😍 برا منم همینا بود 

ایشالا به زودی میری انتقال و مثبت میشی عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..