2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
صورتم هنوز ورم نکرده . از هفته ۱۲ مولتی ویتامین داشتم اول اکتی ناتال بعد هم پری ناتال و همچنان دارم ...

من هفته ۳۱امپولش رو زدم اگه خودم به دکتر نمیگفتم اصلا یادش نبود .فک کنم تا پایان هفته ۳۳ریه تکمیل میشه بالای شکمتون از کجا شروع میشه ؟از زیر سینه یا پایین تر ؟ی عکس میزارم بببین شکم من اینجوریه 

صورتم هنوز ورم نکرده . از هفته ۱۲ مولتی ویتامین داشتم اول اکتی ناتال بعد هم پری ناتال و همچنان دارم ...

از من اینجوریه همینقد فاصله داره با سینه هام 

https://uupload.ir/files/b13r_screenshot_۲۰۲۱-۰۲-۲۸-۲۱-۴۸-۰۶-۷۱۹_com.ucmobile.intl.jpg

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون عزیزمممم بی حسی بودم  نی نی م خوبه ۳۳۰۰ بود 🤗

مبارکاااا‌مامان‌یزدان‌کوچولو

انشالله‌زیرسایه‌پدرومادربزرگ‌بشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اگه کم کاری یا پرکاری تیروئید داشتی تا خوب شدن قرصتو اصلا قطع نکن و ادامه بده.

باید ازمایش بدم تا مشخص بشه؟ ی ذره اندازه صدم با رنج نرمال فاصله داشتم. نگرانم ک طولانی خوردن مشکلی ایجاد نکنه؟ چون فعلا نمی خوام تا بعد عید برم دکتر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم . من تو بازو با زاویه ۹۰ درجه میزنم کبود نمیشه خیلی وقتها . فقط مواد رو آروم آروم تزریق ک ...

ممنونم ازت ،چند انگشت از بالای بازو میای پایین و تزریق میکنی؟

منظورم محدوده تزریقش 

ممنونم ازت ،چند انگشت از بالای بازو میای پایین و تزریق میکنی؟ منظورم محدوده تزریقش 

ببین من از اونجایی که جای واکسن هست به سمت پایین میزنم یعنی اون اطراف . البته اگه خودت بزنی کبود میشه بده همسرت بزنه که هم زاویه اش رو بهتر میتونه هم آروم تر مواد رو تزریق کنه

@زینبی_بابا       سلام زینبی جون میدونم این سوال الان زوده هفته ۳۳هستم و موقعی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین قطعا اگر شرایط مناسب باشه طبیعی بهتر هست ولی آگاهی کامل نیاز داره، اتفاقا ما که سرکلاژ هستیم راحت‌تر هست به احتمال زیاد 

و اینکه برای زایمان طبیعی سایز جنین با لگن مادر باید متناسب باشه، اگر جنین زیادی بزرگ باشه یا لگن مادر کوچیک باشه خیلی، یا اگر مادر زیاد وزن اضافه کرده و اصلا ورزش نکرده خوب ترجیح به سزارین هست قطعا

ببین منم از اتاق عمل وحشت شدیییییییید داشتم و دارم، اما بی حسی نخاعی عالی بود و خیلی راحت تر از اونی بود که فکر میکردم، من از شدت ترس میلرزیدم تو اتاق عمل، متخصص بیهوشی میگفت یه ثانیه آروم بگیر تا درست بی حسی بزنم😅😅😅😅🙈🙈🙈🙈 ولی از بیهوشی بهتر بود چون لحظه تولد بچه ام رو حس کردم و صداش رو شنیدم 

در مورد پرلوتون اطلاعی ندارم گلم، شیاف ها رو من تا هفته 35 داشتم، نوعش هم مهم نیست 😉 

سرکلاژ رو هفته 37 باز میکنن