2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
ای خوبیم ما  ا خداروشکر عزیزم به سلامتی 😍 برا منم همینا بود  ایشالا به زودی میری انتقال ...

ایشالا بزودی مامان میشیم به دکتر گفتم برامprpانجام بده با سونو انتقال بده ..عزیز شما یه پولیپ داشتین که هیسترو شدین چطور فهمیدین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، دکتر خوب تهران میخواستم برای انتقال جنین ، من نصر میرم که انگار در ماه هفته ای یه بار میخواد بیاد ، بلدشم میخواستم بدونم کسی با دکتر علیرضایی یا لاهوتی انتقال دادخ؟ من جنینم را ببرم جای دیگه میشه ؟کسایی که نتیجه گرفتن دکتر معرفی کنن ممنون میشم

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین قطعا اگر شرایط مناسب باشه طبیعی بهتر هست ولی آگاهی کامل نیاز داره، اتفاقا ما ...

ببخشید من یادم میره سوالامو تو‌چند تا پست میپرسم‌هی من هفته ۳۱ ۶تا امپول بتا زدم دیگه لازم نیست بزنم ؟

دوستان دارو ها شروع انتقالتون چی هست ؟

استرادیول 

استرومارین

شیاف پروژسترون

امپول پروژسترون

امپول انوکساپارین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ایشالا بزودی مامان میشیم به دکتر گفتم برامprpانجام بده با سونو انتقال بده ..عزیز شما یه پولیپ داشتین ...

ایشالا عزبزم 

اره من تو سونو دیدش دکتر و با هیسترو برش داشت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام ، دکتر خوب تهران میخواستم برای انتقال جنین ، من نصر میرم که انگار در ماه هفته ای یه بار میخواد ...

عزیزم علیرضایی حرف نداره.من ۳تا انتقال دادم ۳تاشم گرفت دوستمم دوقلوهاش ۲سالشونه دکتر اونم دکترعلیرضایی بود.شک نکن بهش

عزیزم همسرتون چه داروهایی استفاده کرد؟ 

همسرم دکتر بهش یونی زینک با یه قرص دیگه بود دقیق یادم نیست البته همسرم یه سری واریکوسل عمل کرده ولی خوب نشد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم علیرضایی حرف نداره.من ۳تا انتقال دادم ۳تاشم گرفت دوستمم دوقلوهاش ۲سالشونه دکتر اونم دکترعلیرضا ...

عزیزم بار اول مثبت شدی ؟کار خاصی کردی قبلش؟هیسترو و خراش انجام دادی؟

عزیزم بار اول مثبت شدی ؟کار خاصی کردی قبلش؟هیسترو و خراش انجام دادی؟

اره عزیزم باراول ۳قلو شد.من شهرخودمون ای وی اف کردم یه بار منفی شدم یه بارهم همون اوایل سقط شد.رفتم صارم پیش دکتر علیرضایی ازمایشات تکمیلی ایمنی و انعقادی و کایوتایپ وdfiدادم همش نرمال بودبه جزdfi که ۳۰بود.داروهای تقویتی وامپول هورمونی و تغذیه ی خوب وشستن بیضه و ژل رویال اصل و.پیاده روی و...رو ۵ماه اینا رعایت کردیم dfiاومدپایین.شروع کردیم سیکل رو.وخداروشکرنتیجه گرفتیم