2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044754 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تا هفته ۳۰ که رفتم برای ویزیت ۱۳ کیلو اضافه کرده بودم تا آخر فکر کنم همون حدودی که گفتم بشم

عیب نداره منم باراول ۲۲کیلو اصافه کردم پسرمم وزنش خوب بود ۳۴۵۰گرم بود ایندفعه فک کنم خودم بیشتر ورم کردم نینی وزنش کمه ...ایشالا بعد زایمان میریم به خودمون میرسیم یکم رزیم و ورزش کنیم مانکن میشیم 💪💪💪💪

گفتن ۳شنبه برم شنبه پانکچرم بود ولی نمیدونم دفعه قبلی که کنسل شد جنین هام‌ضعیف بودن ایندفعه نمیدونم ...

انشالله که همگی تپل مپل هستن و قوی  و محکم به دلت میچسبن . عزیزم من دوستم آی وی اف انجام داده بود . گفت دکتر گفته روزی یکی دو کاسه آب قلم بخور .و ژله . از مامان بپرس که بعدش چی بخوری بهتره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم . خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ پس من چرا انقدر اضافه کردم 😐 مولتی ویتامین میخوری ؟

سلام ممنون شما خوبی اره نینیم خوبه شکر خدا باور نمیکنم به این هفته رسیدم میگم ۳۴هفته رو دیگه رد کنم دیگه خیالم راحت راحت میشه .

من از ۱۶هفته مولتی ویتامین ایرانی مصرف میکردم ۱۸هفته رفتم بهداشت وزنم تغییری نکرده بود بهم پریناتال دادن تا ۲۸هفته میخوردم که رفتم دکتر وزنم زیاد تغییری نکرده بود دکتر بهم امگا۳داد با پودر ترومام باز هفتع پیش رفتم دکتر دید وزنم تغییری نکردع زیاد ی قرص دیگه داد اپوویتال داد با انواع و اقسام ویتامین و مکمل من ۵کیلو اضاف کردم اخرین بار که وزن شدم الان شاید یک کیلو بیشتر شده باشم فقط دماغم گنده شده شما صورتت فرقی نکرده.من سبزم ولی حس میکنم سیاه تر شدم 😁راستی میشه بگی شکمت چجوریه من سینه هامم کوچیکه ولی شکمم از زیر قفسه سینم گرد جلو اومده الان واسه این موضوع نگرانم 🤦

سلام ممنون شما خوبی اره نینیم خوبه شکر خدا باور نمیکنم به این هفته رسیدم میگم ۳۴هفته رو دیگه رد کنم ...

صورتم هنوز ورم نکرده . از هفته ۱۲ مولتی ویتامین داشتم اول اکتی ناتال بعد هم پری ناتال و همچنان دارم خدا کنه دیگه برام قطع کنه . شکمم گرده چون سرش دقیقا تو پهلومه و پاهاش پایین . فکر کنم دیگه جاش تنگ شده نمیتونه بچرخه . تا چند هفته خطرناکه ؟ من همش به این موضوع فکر میکنم . راستی شما آمپول بتامتازون زدی ؟ به من دکترم نمیده برای همین همش ذهنم درگیره . نمیدونم تا چند هفته خطرناکه اگه زودتر بیاد