2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها ببخشید بعد منفی شدن حالا من همه قرصامو قطع کنم؟ آس آ ، فموبرا و کابرگولین و استرادیول و دوفاستون و قرص تیرویید

البته چند تا هم ویتامین دارم که فک نکنم اونا ربطی ب این داشته باشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید بعد منفی شدن حالا من همه قرصامو قطع کنم؟ آس آ ، فموبرا و کابرگولین و استرادیول و دوفاس ...

عزیزم بله باید قطع کنید ، 😔😔 خدا این شرایط نصیب هیچ کسی نکنه ، امیدوارم زودتر مادر بشی 

قرص های ویتامین بخورید 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستان سينال اف٤٥٠  هر روز ٢٤ درجه بزنم واسه سه روز ،من سه روز  زدم وبايد امروز كه سومين & ...

اشکال نداره گلم ، مهم نبست داخلش بمونه 

من که استفاده میکردم مثل شما دوبار استفاده کردم بقیه اش موند . 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اره عزیزم منم میخورم روزی چهارتا  من رفتم سونو بعد چندتا لک بینی گفت ضخامت رحمت بالاست رو ۱۸ ب ...

عزیزم انشالا خیره منم منتظر خبرای خوب تو هستم اگ یه قل از دست داده باشی انشالا ک بتات روز ب روز افزایش پیدا می‌کنه انشالا ک خدا دلتو شاد کنه

سلام گلم مباااااااارکه مامان خانوم 😘😘😘🍭🍭🍭🍭🧸🧸🧸🧸🧸🧸🍓🍓🍓🍓🍓🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣 من جای بخیه ه ...

مرسی برای منم جذبه  ولی روش خط دوخت قلمبست وقتی عرق میکنم و چربیه شکم میفته روش میسوزه  

نه عزیزم من که با این شرایط اصلا ریسک طبیعیو نمیکنم چون هم استراحت بودم و اصلا فعالیت نداشتم که لگنم ...

انقباض بی درد رو که همه دارن چقد این ماماها ادمو میترسونن من هر بار به دکترم میگم شکمم سفت میشه در طول روز میگه طبیعیه .راستی هنوز استراحت مطلقی؟

تیکرت که ۲هفته دیگه داری ان شاالله عید دیگه بچت بغلته😍😍

من چند روزه فکرم درگیره زایمانمه میگم اگه ریسک نباشه طبیعی اخه دیگه از اتاق عمل وحشت دارم و امپول بی حسی

راستی شکل شکمت چجوریه من زیر قفسه سینم خالیه گرد جلو اومدس میگم یعنی برا همه اینجوریه

سلام عزیزم خوبی‌؟  الهی بگردم عزیزم 😢😢😢😢 آخه چرا این همه خون ریزی عزیزم با این مدد خون ری ...

زینب جون یه سوال دارم ازت اگه میشه جوابمو بده من امروز ۱۳ پریود بودم رفتم دکتر عارفی سونو کرد گفتم فولیکل بالغ دارم برا اقدام گفت ندیدم ولی شریان های رحمی خوب بود وقتی شریان ها خوب باشه یعنی فولیکول داری حالا من نمیدونم از فردا دوفاستون بخورم یا نه اخه من بدون دوفاستون پری نمیشم چون تنبلی دارم به نظرت دوفاستون جلو ازاد شدن تخمک نمیگیره؟

اخه یه بار دکتر مینو طاهری گفت دوفاستون فقط بهت یه پریود مصنوعی میده و چون تو تنبلی داری تا بیای تخمک ازاد کنی با دوفاستون جلوشو میگیری ، برا همین من الان گیج شدم🤔 لطفا هرکسی میدونه جواب منو بده