2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانوما میکرو برای کسی که تحرک و موفولوژیش کمه ، جواب میده ؟

آره عزیزم. اگه زیاد باشه که طبیعی باردار میشه. الان اکثرا باشرایط مورفو و یا تحرک صفر میرن مراکز

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا فرش انتقال دادم ،۴ تا مونده  سومین پانکچرم هست ،اصلا دیگه توان ادامه دادن ندارم

من یبار دیگه هم میخوام رویان انتقال بدم ان شالله بشه اگه نشد نی آخر رو میبرم مامام برای انتقال

خدایا شکرت
من یبار دیگه هم میخوام رویان انتقال بدم ان شالله بشه اگه نشد نی آخر رو میبرم مامام برای انتقال

انشالله که ایندفعه میشه ،چند بار انتقال دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام زینبی جون ترافیکم🤗خوبی عزیزم من اخر هفته  ۱۵ ام دکترم قرص آهن نداده همچنان د۳ هزار و فول ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

الهی بگردم عزیزم 😢😢😢😢 آخه چرا این همه خون ریزی

عزیزم با این مدد خون ریزی حتما باید آهن مصرف کنی عزیزم و اینکه کاش بپرسی چسبندگی جفت نداری؟؟

سلام دوستان من فردا انتقال دارم برای انتقال هم استرادیول خوردم و پروژسترون زدم ولی از دیشب زیر دلم خ ...

منم روز ۱۸ ام و پنج شنبه انتقال دارم ولی درد پریودی یکم دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم ببخشید که باز مزاحمت میشم من الان هفته ۲۸ هستم و دوقلو باردارم و متاسفانه ایران نیستم. دک ...

عزیزم اگر آسپرين داری نگران قطع کردنش نباش

هر چند بهتره آسپرين رو به جای انوکسا قطع کنن برات 

جون اگر ریسک زایمان زود رس باشه خدای نکرده، انوکسا خیلی شرایط رو قابل کنترل میکنه 

و اینکه شنیدم دکتر نصر به بیماران خارج از ایران مشاوره مجازی میده

نکته دیگه اینکه به هیچ وجه زیر بار زایمان طبیعی نرو اونجا، مگر اینکه بگی بهشون سلامت جنین ها رو موقع تولد تضمین کنن، چون متاسفانه خارج از ایران و جدیدا متاسفانه بعضی بیمارستان های ایران گیر دادن روی زایمان طبیعی اجباری 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

@زینبی_بابا ‍  من روزی یبار امپول پروژسترون دارم دکترم گفته دوتاشو یکی کنم وبزنم.شیاف اندومتری ...

عزیزم دردت رو درک میکنم ولی ترجیحا میتونی هر سه روز یکبار آمپول بزنی و بقیه روزها شیاف پروژسترون 400 روزی دو تا بذاری 

اندومترین خیلی دوزش کمه، 100 هست