2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم همه چیز عالی بود

سلام عزیزم ببخشید که باز مزاحمت میشم من الان هفته ۲۸ هستم و دوقلو باردارم و متاسفانه ایران نیستم. دکتر ایرانم بهم گفت هفته ۲۸ سونو رشد بدم اگر رشد جنینام خوب بود انوکسا را قطع کنم ولی تا هفته ۳۲ هم می تونم استفاده کنم. حالا من سونو کروم و وزن جنین‌هام ۱۱۰۰ بود و هردو تقریبا هم وزن که دکتر اینجا گفت وزنشون و رشدشان خوبه. حالا من نمیدونم انوکسا را قطع کنم یا ادامه بدم می ترسم قطع کنم رشدشون خدایی نکرده کم بشه. در ضمن آسپرین هم دارم که اونم گفتن هفته ۳۴ قطع کنم

همون دیروز لقاح دادن و امروز روز اول جنینات میشه. احتمالا اینبار هم میزارن پنج روزه بشه

نمیدونم فکرکنم براهمه اینجوره چون اسممو نپرسیدن چون گفتن دیروز تخمک‌گیریم بود اینجورگفت.

ولی دیروز دکتر صالحی نمونه راکه گرفت جنین شناس دید گفت خوبه فقط هم یبار گرفت ولی شوهرم‌میگه یه اقایی بود ۳بار نمونه گرفت ازش گفت خوب نیس اکه میخوای بهتر باشه باید بیوپسی بشی.

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کمپرس یخ هر سری امپول زدی روش به مدت ۲۰ دقیقه یخ بزار کلا خوب میشه کمپرس گرم نزاریا بدتر میشه

بهم گفت سوزن بلند بیار که عمیق تزریق بشه من سوزنی که داردخونه بهم داده بلند نبودزیاد

یا رب العالمین
یعنی شیاف بزارم ۳روز یبارهم امپول؟

خیلیا اینجوری جواب گرفتن باز از دکترت بپرس 

دقیقا اینجوری خیلی نتیجه بهتری داره 

میخوای از زینب جونم بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم پرولاکتینت فقط ۱۴تا بالاست اصلا نترس بادوسه تا قرص راحت میاد پایین.استرس هم نداشته باش پرولاکت ...

خیلی از دیشب فکرم درگیر شده بیشتر به این خاطر که فروردین میخوام سیکلمو شروع کنم اگه نیاد پایین تا اون موقعه مب افته عقب مرسی عزیزم. یه بار باهاش ویزیت شدم برای نوشتن آزمایش اتفاقا خیلی لهجه ترکی داشت فهمیدم ترکه😉

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی از دیشب فکرم درگیر شده بیشتر به این خاطر که فروردین میخوام سیکلمو شروع کنم اگه نیاد پایین تا او ...

عزیز خیالت راحت پرولاکتین خیلی سریع تنظیم میشه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام بچه ها کسی امپول هپارین تو بازو تزریق کرده؟ نحوه تزریقش چجوریه ،مثه اطراف ناف نود درجه باید سو ...

سلام عزیزم . من تو بازو با زاویه ۹۰ درجه میزنم کبود نمیشه خیلی وقتها . فقط مواد رو آروم آروم تزریق کن