2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آفرین به روحیه خوبت عزیزم . انشالله همه چی درست میشه . پروانه جون همسرت فر تیل اید یا الکارنیتین خور ...

نه دکتر هیچی بهش نداد و گفت هیچیم رو پسر شدن اثر نداره خودم بهش گرمی زیاد دادم فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مامان دوقلوها خدا رو شکر که بهتری یادته منم گفتم بچسب به بیمارستان نزار مرخصت کنن خیلی ک ...

سلام عزیزم فدات اره با گریه موندم😂مطبم دوبار تا حالا شوهرم رفته سونو ان تی و آزمایشامو شوهرم برد مطب ویزیت داد زنگ زد بهم تلفنی ویزیتم کرد دکتر وگرنه اصلا جوابمو نمیداد دکتره😐توکل به خدا خیلی دعام کن گلم ۲۷ سونو آنومالی نوشته که البته ۱۷ هفته ام اون موقع گفته بهت میگم سرکلاژ کنی یا نه ولی چون دوقلوام میترسم از زایمان زودرس میگم کاش بکنه من خواهرم تازه طبیعی دوقلو بود زایمان زودرس کرد یه قولش فوت شد یکیشم دو ماه دستگاه بود😢

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

سلام قبول باشه عزیزم خدا فرزندتون رو براتون حفظ کنه لطفا برای منم بخون شدیدا محتاج دعام.

در اندک من تویی فراوان یارب..
ان شاالله که به سلامت زایمان میکنید نگفتن علت این خونریزی ها چی هست؟

ن والا من رفتم مطب دکترم خوب خوب بودم یه قلم هماتومم داشت جدب شده بود کلا برکشتم خونه خونریزی شدید و لخته کردم رفتم سونو گفت هماتوم خفیف باز اومدم خونه خونریزی شدیدتر از قبلی با لخته های زیاد که رفتم بیمارستان گفت هماتوم شدید داری هر دو قل ولی خونریزی های تو بره هماتوم و شبیه اونم نیست منتظر بودن سقط کنم کلا☹خدا خودش رحم کرد بهم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
نه دکتر هیچی بهش نداد و گفت هیچیم رو پسر شدن اثر نداره خودم بهش گرمی زیاد دادم فقط

خب عزیزم از الان اگه میتونی تقویتش کن با دارو . ببین الکارنیتین و اسپریژن و کیوتن اینجا خیلی تعریفشو شنیدم . حتما براش بگیر . خودتم کیوتن بخور . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزيزم چاق نشدي؟😢من چرا چاق شدم و نفخ شديد دارم

چاق که نگم برات اصلا از عوارض کورتون همینه دیگه پردنیزولونم کورتونه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من و همسرم داریم میفرستیم. فقط اینکه خیلی زیاده دو تامون با هم میشه صد هزار تا درسته؟

اره هرهزارتا20دقیقه زمان میبره.میتونیدازافرادخانواده هم کمک بگیرید که تااخرماه رجب ختم بشه ونمونه.ان شالله نتیجه گرفتیدبه منم خبربدیدخوشحال میشم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

به سلامتی عزیزم ایشالله سایتون رو سرش مستدام باشه

ممنون میشم برای من بخونی هفته دیگه دوشنبه آزمایش بتا دارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به شوهرم خیلی گرمی دادم دکترمم از اول گفت به اونا ربط نداره کاملا شانسیه واقعا برایه ما جواب نداد

خودت نخوردی اصلا؟خودتم رعایت میکردی .ولی ان شالله خداازحکمتش بهتون پسری سالم وصالح بده

تاثير داره تو اي وي اف؟ من خودم اصلا لبنيات نخوردم،شما تعيين جنسيت داشتين؟

من نمیدونم تاثیرداره یانه میخام ببینم دوستانی که تعیین جنسیت هستن تعذیه اشون چی بوده وچی شدن جنینها.درنهایت خواست خدامهمه.یه خانمه اینجادوتاجنین کیفیتهاشونم مثل هم ولی دختره براش موند

از دکتر علیرضایی پرسیدم .گفت اگر به بلاست نرسند و جنین شناس تایید نکنه ،انتقال انجام نمیشه ،آره رویا ...

برای انتقال فریز، دو مرحله ای کار میکنن؟ منظورت از دو مرحله ای چیه یعنی یه سه روزه یه پنج روزه انتقال میدن؟

ب من همون روز، جنین شناس رویان گفت موقع انتقال ممکنه بزاریم برای بلاست، گفتم نه نمیخام با توجه به تجربه ی قبلیم فقط سه روزه میخام

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ممنون میشم. خیلی لطف می کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱