2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
جنین دارم ولی میخوام تست ژنتیک انجام بدم روشون امیدوارم سالم بمونن چندتاشون البته باید برگردم نمی ...

عزیزم تو این روز مبارک، از ته دل برات دعا میکنم اینبار نتیجه بگیری.👌🙏

اهااان شوهرم یه ماهه داره اسپریژن و ویتامین دی و سی مصرف میکنه. دکتر گفت سه ماه مصرف کنه.

مرکز به ما گفت تا روز جراحی شوهرت مولتی ویتامین بخوره. تموم شد خودت بگیر براش عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من سه بار چسب جنین داشتم متاسفانه برای من که نتیجه نداشت اما خراش خیلی خوبه سریه آخر که ...

ممنون از پاسخت❤️خداروشکر که نتیجه گرفتی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
سلام عزیزم .ممنون الهی شکر خوبه .منم دو هفته دیگه میرم که برای هفته آخر اسفند بنویسه که ۱۱ هفته پر ش ...

آره اینجوری بهتره عزیزم ان شاءالله به سلامتی

منم دوشنبه برم ببینم برای کی مینویسه برام

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربانت، والا به حساب ان تی 32 آنومالی 31 هستم ولی دیروز که سایز انداماشو زد سرش 32 هفته بود طول رانش ...

یکم‌کوچلو که مهم سلامتی سریع بچه وزن میگیره فقط زود نزار بگه بیای براز زایمان که قشنگ‌رشد کنه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من اشتباهم این بود اون اولا مراعات نکردم وگرنه الان برای تقویت جوجم دست و بالم بازتر بود ولی چون خیل ...

ببین چیزای مقوی بخور بچه اصلا اینطوری نیست تو چاق بشی اونم‌میشه 

کباب بخور خرما بخور پروتئین خیلی خوبه حتما مولتی ویتامینتو بخور دیدی خیلی اشتهات زیاده حتما سوپ درست کن قبل غذا بخور که جلو اشتهات و بگیره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بعد پانکچر اول رفتیم پیشش، گفتیم میخوایم دو ماه دیگه باز پانکچر کنیم و عمل بشه، گفت موردی نداره ، نی ...

عزیزم بازم با این حال بخورن بهتره. مولتی ویتامین خیلی تو نتیجه ی میکرو موثر هست. دکتر شوهر منم میگفت نیاز نیست بخوره. تازه ابن سینا هم رفتیم میگفت dfi هم نیاز نیست. اینجا هم خودمون درخواست دادیم. ولی تو وبینار همین مرکزی که هستم متخصص ارولوژی میگفت شش تا نه ماه قبل میکرو بخورن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فکر کنم منظورش سیکل نچرال هست

سلام دلارام جون یه جایی دیدم نوشته بودی نارنگی و پرتقال میخوردی من تازگیا به شدت به پرتقال علاقه پیدا کردم نمک بزنم بخورم ولی تو نت خوندم ویتامین سی زیادش ضرر داره نگران موندم..دیگه نخورم؟ البته دیگه زیاد بشه شاید روزی دوتا بخورم نه زیاد

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها تست پاپ اسمیر قبل از آی وی اف واجبه یا اگر این تست رو ندیم مشکلی نداره ؟؟؟

هرجایی فرق میکنه ازمرکزی که میخوای بری بپرس.من دفعه قبل شوهرم از ایدز وهپاتیت اینا نداشت چیزی نگفتم ایندفعه دکترم نوشت براخودمم ندشت چون ازمایش قبلیم بیشتراز۶ماه گذشته.چندجاهم رفتم بهم گفتن جوابش زود اماده نمیشه اینقدراسترس بهم وارد شد میخواستم گریه کنم تا بجا رفتم جوابا صبح بهم دادن.براتشکیل پرونده هم که رفتم چندتادیگه ازمایش تیرویید وd3 چندتادیکه نوشت گفت ایناهم انجام بده.بنظرم برااینکه راحت باشی اگه مطب میری اول برومرکز همشا بپرس

یا رب العالمین