2777
2789
عنوان

تلافي كردم بنظرتون فهميده

70 بازدید | 8 پست

؟؟؟؟؟

طرفم پارسال اول تولد اون بود من شب قبلش تبريك گفتم با متن فرداشم گفتم بعد تولد منو يادش رفت فرداي تولدم استوري گزاشتم ديد گفت تولدت مبارك ولي فهميد خيلي ناراحت شدم كلا تو فاز تولد اينا نيس مال خودشم ميگفت مهم نيست

حالا تولد اون شد منم چندروز پيش سر يه موضوعي ياداوري كردم سوسكي كه تولدم يادش نبود كه اگه تلافي كنم بفهمه

امروز كه از صبح دوستاش تبريك گفتن من استورياشو نديدم گزاشتم شب نزديك ده يكيشو ريپ زدم گفتم تولدت مبارك مث خودش اونم تشكر كرد

فهميده؟!؟!؟

چندروز پيشم سر يه موضوعي تلافي كردم واضح قشنگ فهميد به روم آورد با خنده🤣😂

نگو کلن تو فاز تولد نیست عزیزم خودتو گول نزن

قطعن تو براش مهم نیستی و جایگاهی نداری

وگرنه برات سنگ تموم میذاشت حداقلش‌ تبریکه که اونم هیچی

کتاسفم

سریع تر از این رابطه یک‌طرفه دبیرون بیا وقتت رو تلف نکن 

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگر تلافی بود که فردا باید تبریک میگفتی 

کار خوبی کردی 

کسی برات ارزش قائل نشد براش ارزش قائل نشو

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نگو کلن تو فاز تولد نیست عزیزم خودتو گول نزنقطعن تو براش مهم نیستی و جایگاهی نداریوگرنه برات سنگ تمو ...

دقیقا 

همسر منم تو فاز تولد برا خودش نیست اصلا ولی چون میدون من دوس دارم هیچ نباشه گل و کادومو سر موقع میده 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب اگر تلافی بود که فردا باید تبریک میگفتی کار خوبی کردی کسی برات ارزش قائل نشد براش ارزش قائل نشو

آخه من گفتم تابلو میشه یه روز استوریشو‌باز نکنم من خودم فرداش استوری گذاشتم زود دید

نگو کلن تو فاز تولد نیست عزیزم خودتو گول نزنقطعن تو براش مهم نیستی و جایگاهی نداریوگرنه برات سنگ تمو ...

مهم نیس خب اولین تولدم نبود حتی تولد خودشم براش مهم نبود خودش گفت