2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044850 بازدید | 684414 پست
مرسی عزیزم من از شنبه ببخشید دستشویی هم نتونستم برم از درد شدید واقعا اینبار توبه کردم دیگه .این چها ...

نازی خدا کنه جواب بگیری و اینبار آخرین بار باشه گلم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سفکسیم رو خود دکترم نوشت گفت جواب آزمایشت اومد برام واتس اپ کن تا اگه‌جواب مثبت بود بهت بگم بری نسخه ...

عزیزم خوب میکنی دائم بیرون نمیری، البته فضای آزاد طبیعت اشکال نداره هر وقت دلت خواست بری 

کاش جواب آزمایش کشتت رو اینجا بفرستی برام ببینم

آره شکمت رو گرم بگیری خیلی خوبه ولی بچه سردش نمیشه به هیچ وجه و دمای اونجا یک ذره هم تغییر نداره 😉 

اگر روزی سه واحد لبنیات میخوری نیاز به کلسیم نیست

اگر هفته ایی دوبار ماهی بخوری هم نیاز به امگا 3 نیست

فقط آهن خیلی واجبه که فروفورت گاین بخور عالیه 

حتی مولتی ویتامین هم نیاز نیست اگر غذای خوب میخوری، فقط باعث چاقی میشه

عزیزم خوب میکنی دائم بیرون نمیری، البته فضای آزاد طبیعت اشکال نداره هر وقت دلت خواست بری  کاش ...

عزیزم میشه کیفیت جنین هام رو نگا کنی جنین هام دو روزه فریز شدن

A:2(A4),AB4
B:2(A4),AB4
C:2(A4),AB4
D:A4,AB4,B4
E:2(AB4),B4

مرسی🌷🌷

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
عزيزم يه سوال داشتم اون دكتري مه شما تو بيمارستان محب ياس رفتي پيشش اسمش يادم رفته  اون متخصص ...

اره عزیزم پریناتولوژیست هست عالیه یعنی.مسن و باتجربه.اسمشم فاطمه رحیمی شعرباف.فک کنم شنبه و دوشنبه تو محب یاسه مطب هم داره انگار.با برنامه ۲۴ وقت میگرفتیم ما.هزینه اش هم خیلیییی ارزون درمیاد چون دولتیه

عزیزم خوب میکنی دائم بیرون نمیری، البته فضای آزاد طبیعت اشکال نداره هر وقت دلت خواست بری  کاش ...

سلام زینبی جونم ❤❤ خوبی عزیزم؟ 

بعد از مدتها اومدم این صفحه و دیدم که شما همچنان پاسخگو هستی😍😍 واقعا نمونه ای   🌹🌹🌹 ان شاءالله همیشه سلامت باشی عزیزم  🌺🌺🌺

خانما حلقه زدن بنظرتون ضرر داره ؟از امروز رفتم تو سیکل میکرو

وای نزنی. به من گفتن ورزش ممنوع. پارگی تخمدان میاره فقط پیاده روی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سفکسیم رو خود دکترم نوشت گفت جواب آزمایشت اومد برام واتس اپ کن تا اگه‌جواب مثبت بود بهت بگم بری نسخه ...

عزیزم خوب میکنی دائم بیرون نمیری، البته فضای آزاد طبیعت اشکال نداره هر وقت دلت خواست بری 

کاش جواب آزمایش کشتت رو اینجا بفرستی برام ببینم

آره شکمت رو گرم بگیری خیلی خوبه ولی بچه سردش نمیشه به هیچ وجه و دمای اونجا یک ذره هم تغییر نداره 😉 

اگر روزی سه واحد لبنیات میخوری نیاز به کلسیم نیست

اگر هفته ایی دوبار ماهی بخوری هم نیاز به امگا 3 نیست

فقط آهن خیلی واجبه که فروفورت گاین بخور عالیه 

حتی مولتی ویتامین هم نیاز نیست اگر غذای خوب میخوری، فقط باعث چاقی میشه

سلام زینبی جونم ❤❤ خوبی عزیزم؟   بعد از مدتها اومدم این صفحه و دیدم که شما همچنان پاسخگو ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 آره دیگه بعد از حدود 3 ماهگی پسرم قلق گیری هاش دستم اومد و مجدد اومدم کنار دوستان تا هر وقت بتونم

شما مامان شده بودی درسته؟ 

بچه ها من هم خون دیدم متاسفانه هم یه چیز کوچیک سفید دفع کردم

با نگرانی دارم میرم بیمارستان

خیلی برام دعا کنین نیازمند دعای خیرتونم😔😔😔😔😔کلا یک هفته نیست طعم مثبت بودن رو چشیدم