2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دیگه گفت ایمنی بیش از حد بالاس باعث شکست لانه گزینی میشه باید هم پرندیزولون بخوری هم سرم ivig ق ...

حالا منم چند بار ب کمپلکس + ب۱۲ زدم

اسیدفولیک هم خارجی میخورم هرشب

خداروشکر که طبیعی میتونی باردار بشی. انشالله اولین ماه اقدامات مثبت بشی.

یه خانومی سقط مکرر بود اتفاقا همین فاکتور cd16 cd56 بالا بود. رویان می اومد گفت برای انتقال بعدیم دارم میرم عارفی. چون رویان بهم سرم نمیده.

منم رویانم ممکنه برای ایمنی بهم دارو ندن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان کسی واسه سیکل پانکچر قرص لتروزول و آمپول اچ ام جی داشته؟لطفا اگه کسی داشته بگه خوب جواب گرفت ...

@زینبی_بابا    

عزیزم بی زحمت این پیام رو ببین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حالا منم چند بار ب کمپلکس + ب۱۲ زدم اسیدفولیک هم خارجی میخورم هرشب خداروشکر که طبیعی میتونی باردار ...

رویان یکم بد دارو میده ولی پرندیزولون میده، منم طبیعی فک نکنم چون تحرک اسپرم همسرم ۵

@لی_لا1     @nazaniin74 @bopo     @faribakhanoomi     خوبید ه ...

سلاااام عزیزدلم شماخوبی ...منم دیروز دکتربودم صدای قلب نینیو شنیدم خیالم راحته خودم خوب نیستم از ۵صبح باحالت تهوع بیدارشدم دلم دردمیکنه ...به سلامتی بری عزیزم منم هفته ی بعد میرم داپلر ...برو ببینیم فسقلی وزنش چقد شده 😍

والا برا پانکچر همه داروهای قوی داشتن منم همینطور تاحالا ندیدم کسی با لتروزول پانکچر کنه

سری اول با پرگووریس ۳ تا تخمک و ۲ جنین داشتم

سری دوم با سینال ۸تا تخمک و ۸تا جنین

به دکتر گفتم اینبار هم سینال بهم بده. گفت ۵ روز لتروزول بخور ۱۸ تا هم hmgبزن وروز ٩ سيكل بيا. 

من هروقت داروی هورمونی استفاده میکنم تپش قلب میگیرم نفس نفس میزنم انگار اضافه وزن دارم اره بخدا به ی ...

آخی الهی کاش خانواده ها و اطرافیان یکم درک میکردن به خدا که منم خیلی دل شکستم خیلیییی. من دیگه از دیشب اینقد شرایط روحیم بد بود نتونستم جلوی خودمو بگیرم و قرص آرامبخش میخورم به تجویز خودم نمیدونم کار درستی کردم یا نه ولی اگه نمیخوردم مطمینم یه چیزیم میشد انشالله که خدا بهت آرامش بده عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان کسی واسه سیکل پانکچر قرص لتروزول و آمپول اچ ام جی داشته؟لطفا اگه کسی داشته بگه خوب جواب گرفت ...

من فقط با امپول هاش ام جی پانکچر شدن

نه تا تخمک داشتم هفت تاش جنین شد

ولی لتروزول تجربه ای ندارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلاااام عزیزدلم شماخوبی ...منم دیروز دکتربودم صدای قلب نینیو شنیدم خیالم راحته خودم خوب نیستم از ۵صب ...

قربونت منم خوبم

خداروشکر عزیزم، نازنین جون مگه حرکتاش خوب باشه کافی نیست؟ حتما باید قلبشم چک کنیم؟

من جدیدا مسواک میزنم خیلی کم تهوع میگیرم یعنی باید سی ثانیه ای تمومش کنم😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...