2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نگران نباش منم قبل انتقال آخرم عکس رنگی دادم گفت یه پلیپ زیر ۵میلی داری من نگران شدم گفتم هیسترو کنی ...

من انگاری ۸میلی بود دکترم اینجور که دیدم همه بیماراش بیمارای مشکل دار هستن بارداراهم کمن بیشتر اونایی هستن پیش خودش باردارشدن.

من نمیدونم بخاطر پرگووریس بود یا بخاطر اینکه از پانکچر قبلیم خیلی نگذشته۱۰روز پیش که سونوکردچیزی نبود

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من انگاری ۸میلی بود دکترم اینجور که دیدم همه بیماراش بیمارای مشکل دار هستن بارداراهم کمن بیشتر اونای ...

ببیین دکترم به من گفت هیسترو کار ساده ای نیست و بدونم مشکلت حاده حتما هیسترو میکنم 

منم خیلی اصرار به هیسترو داشتم 

گفت اگر بدونم پلیپت مانع بارداری هست حتما هیسترو میکنم یا خطرناک باشه 

ولی من پرسیدم گفت فقط بخاطر داروهای هورمونی هست که تو رحم حالت گوشت اضافه میاره و خوش خیمه و نگرانی نداره 

من انگاری ۸میلی بود دکترم اینجور که دیدم همه بیماراش بیمارای مشکل دار هستن بارداراهم کمن بیشتر اونای ...

با سونو سه بعد خیلی خوب دیده نیست 

سونو عادی که نشون نمیده 

من اول سونو سه بعدی بعد عکس رنگی انداختم تا مشخص شد

ببیین دکترم به من گفت هیسترو کار ساده ای نیست و بدونم مشکلت حاده حتما هیسترو میکنم  منم خیلی ا ...

منم گفت خودش ازبین میره خداکنه اینجورباشه هیچی نشده به مشکل دیکه اضافه شد تازه معلومم نیس جنین بشه برامون یانه

یا رب العالمین

@لی_لا1    

@nazaniin74

@bopo    

@faribakhanoomi    

خوبید همگی؟ نی نیاتون خوبن؟😍

@مامان_ماهک10    

مامان ماهک خوبی؟ دیگه نی نیت داره میاد بغلت انشاالله❤❤❤

بچه ها من فردا سونو داپلر دارم برام دعا کنید😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@لی_لا1     @nazaniin74 @bopo     @faribakhanoomi     خوبید ه ...

عزیزم ان شاالله همگی تون به سلامتی فارغ بشین و نی نی های خوشگلتون رو صحیح و سالم بغل بگیرین و برای ماها که اول راهیم دعا کنید ما هم این حس قشنگ رو احساس کنیم و همه منتظرا هم خدا نی نی های خوشگل و سالم بذاره تو دلشون ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فدات شم عزززم ممنونم ....پس لازم نیست دوماه زودتر وقت بگیرم....چون میحوام خودم سرخود برم ازمایشات ای ...

اره هر وقت خواستی بیای زنگ بزن وقت بگیر شکست ivf داشتی حتما برو ازمایش ایمنی و انعقادی بده، من اگه زودتر ایمنی داده بودم اون همه جنین از دست نمیدادم تازه الان فهمیدن ایمنی بدنم انقدر بالاس ک جنین از بین میبره

دوستای گلم درمورد این فاکتور ایمنی چیزی میدونید؟

anti double standed DNA-lgG 

رنج منفیش 16> هست و مثبتش 24<

مال من 17.5 هست که نوشته مبهم یعنی نه مثبت و نه منفی

نت سرچ کردم متوجه شدم مربوط ب خودایمنی بدن میشه. این آنتی به هسته ی سلولهای سالم بدن حمله میکنه و بهشون آسیب میزنه. و موجب اختلال در لانه گزینی جنین هم میشه

خیلی ناراحتم😢 تا الان این فاکتورتون مشکل داشته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره هر وقت خواستی بیای زنگ بزن وقت بگیر شکست ivf داشتی حتما برو ازمایش ایمنی و انعقادی بده، من اگه ز ...

عزیزم کدوم فاکتور آزمایش ایمنیت مشکل داشته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻